آموزش آشپزی
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه خوراک کنگر
در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه خوراک کنگر آشنا کنیم.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه بریانی مرغ هندی
در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه بریانی مرغ هندی آشنا کنیم.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه لبو به روش بازاری
چغندر قرمز یا همان لبو از خوراکی های خوشمزه ای است که در فصل پائیز و زمستان می توانید آن را به صورت بخار پز شده روی چرخ دستی ها در خیابان ها ببینید!
-
آموزش آشپزی/ ۵ مدل سالاد مجلسی
سالادها ازجمله پیش غذاهای بسیار محبوب و سالمی هستند که معمولا در کنار انواع غذاها سرو میشوند و برخی از آنها میتوانند به تنهایی یک وعده غذایی کامل باشند.
-
آموزش آشپزی / ترفندهای طبخ یک آش خوش طعم ایرانی
عشق به آشهای ایرانی تقریباً همه را در بر میگیرد و کمتر کسی را میتوان پیدا کرد که به این غذاهای دلچسب علاقه نداشته باشد. میتوان گفت آشها به یکی از بهترین تجربههای مسافرت در نقاط مختلف ایران تبدیل میشوند.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه یک آش خوشمزه برای پاکسازی بدن
با شروع زمستان بازار پخت آش و سوپ داغ میشود. حالا اگر بخواهید در پخت این آشها و سوپها تنوع ایجاد کنید بهترین کار استفاده از محصولات فصلی است.
-
آموزش آشپزی / بوی زهم میگو را به راحتی از بین ببرید
معمولا میگو را با سس تارتار سرو میکنند ولی میگوی کبابی با سس قرمز تند و تیز هم طعم دیگری دارد.
-
آموزش آشپزی/ شله مشهدی را خودت درست کن!
آش و حلیم از جمله غذاهایی است که در اکثر استانها دوستداران زیادی دارد و در زمستان هم بازار این جور غذاها داغتر میشود.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه سوپ ترکی ورمیشل مخصوص فصل زمستان
سوپ ورمیشل ترکی یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و مشهور کشور ترکیه است که از ترکیب کوفته قلقلی با ورمیشل و نخود آبگوشتی تهیه میشود.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه مربایی که نباید در صبحانه سرو شود
کامکوات یا به قول عدهای پرتقال تزئینی از جمله مرکباتی است که هم خام آن با پوست در سبد میوهها خوردنی است هم پخته آن به صورت مربا.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه سالاد لوبیا سفید
سالاد لوبیا سفید به آسانی و در زمانی کمتر از ۱۵ دقیقه تهیه می شود البته اگر لوبیا سفید را از قبل پخته باشید یا اینکه کنسرو آن را تهیه کنید. این سالاد یک وعده غذای گیاهی و کامل محسوب می شود. این مقدار مواد برای ۸ نفر کافی است.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه سالاد سزار به روش رستورانها
رسالاد سزار یکی از انواع سالادهای محبوب و پرطرفدار در سراسر جهانی است که با رسپی های بسیار متنوعی تهیه می شود.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه آش لبو با کشک و رشته
آش لبو یکی از غذاهای ایرانی معروف در فصل زمستان است که طرز تهیه ساده ای دارد و بدون گوشت آماده می شود و بسیار پرخاصیت است.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه جرمن رول افغانستانی
جرمن رول نه تنها در افغانستان پرطرفدار است بلکه یکی از غذاهای فینگر فود پرطرفدار بین المللی است.
-
آموزش آشپزی / زرشک را چگونه تفت دهیم که خوب در بیاید و نسوزد؟
زرشک که به آن الماس سرخ نیز میگویند، جایگاه ویژهای در میان ایرانیان و بهخصوص آشپزی ایرانی دارد و از آن برای تهیه غذا، نوشیدنی، مربا و شربت استفاده میکنند. این دانههای ترش و خوشمزه خواص زیادی دارند و برای تهیه زرشکپلو یکی از محبوبترین رسپیهای ایرانی از آن استفاده میشود.
-
آموزش آشپزی / نکات کاربردی در طرز تهیه کله پاچه خانگی
کله پاچه یکی از غذاهای لذیذ و محبوب برای ایرانیان است، اما برای پخت یک کله پاچه خوشمزه شما باید چند نکته طلایی را رعایت کنید.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه زرشک پلو با گوشت مجلسی
زرشک پلو با گوشت گوسفندی و مرغ یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار ایرانی است که در بسیاری از مناسبت های خاص و جشن ها سرو می شود. این غذا ترکیبی خوشمزه از برنج، زرشک، و گوشت است که طعم و عطر بی نظیری دارد.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه خورش کدو حلوایی
گرچه به ظاهر شباهت زیادی به قیمه دارد اما وقتی طعم آن را بچشید، تازه آنوقت متوجه تفاوتهایش میشوید، پس بیمعطلی خودتان را آماده کنید برای پخت یک خورشت ناب پاییزی.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه کباب مخلوط با سبزیجات
کباب مخلوط یکی از انواع کباب های خوشمزه بین المللی است که از ترکیب گوشت و سبزیجات تهیه میشود.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه کوکوی گوشت و سبزیجات
کوکوی گوشت و سبزیجات یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و لذیذ گیلانی است که خیلی راحت درست میشود، این کوکوی پر طرفدار را میتوانید به روشهای مختلف با مواد متنوعی آماده کنید و به عنوان پیش غذا برای پذیرایی از آن استفاده کنید.
-
آموزش آشپزی / بهترین روغن برای پخت و پز چیست؟
حتما شما هم سوالاتی درمورد کدام روغن برای پخت و پز بهتر است یا اینکه آیا میتوان از روغن دنبه و حیوانی برای آشپزی استفاده کرد، در ذهن دارید.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه کباب انگشتی
در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه کباب انگشتی آشناکنیم.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه کوکوی پیاز
کوکو پیاز از کوکوهای بسیار خوشمزه و فاقد گوشت است و طعمی بینظیر دارد.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه آش اسفناج سرشار از آهن
با شروع فصل پاییز و زمستان پخت آش در خانه رونق بیشتری پیدا میکند؛ زیرا خوردن آش در هوای سرد گرمای مطبوعی به بدن منتقل میکند که دلچسب است. آش اسفناج یکی از خوشمزهترین آشهای سنتی است که به دلیل داشتن اسفناج بسیار مقوی و سرشار از آهن و پروتئین است.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه ساندویچ فیله مرغ با ترکیب شوید
«خسته نشدی از این همه پلو خوردن؟! گاهی هم به خودت استراحت بده! ساندویچ بخور!»
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه هویج پلو با مرغ به سبک بازاری
«هویج پلو شیرین میشه دوستش ندارم!» برخلاف تصور اکثر افراد هویج پلو اصلا غذایی با طعم شیرین نیست!
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه ۵ غذای مقوی با اسفناج
در فصول مختلف سال و به ویژه پاییز و زمستان، در برنامه روزانه غذایی خود بعضی از تغییرات را لحاظ میکنیم که شامل گنجاندن خوراکیهایی در رژیم غذایی ما میشود که به بهبود ایمنی و در عین حال گرم نگه داشتن ما کمک میکند، از جمله چندین سبزی که در فصل زمستان تولید میشود، که اسفناج یکی از آنهاست.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه گیجاواش تره گیلانی
گیجاواش تره یکی از انواع غذاهای خوشمزه گیلانی می باشد که طرز تهیه این خورش ساده را میتوان به عنوان پیشنهاد غذا برای نهار یا شام، استفاده کرد.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه ترشی فندق
ترشی فندق یکی از ترشی های خوشمزه و محبوب در بسیاری از مناطق ایران است. در این مقاله به شما نحوه ی تهیه ترشی فندق را آموزش می دهیم.
-
آموزش آشپزی/ کله گنجشکی غذای سریع و خوشمزه
به خوبی میدانید که غذای سالم چقدر برای سلامتی بدن اهمیت دارد، پس هر وقت گرسنه شدید هر غذایی را نخورید. آستینها را بالا بزنید و یک غذای سنتی و مقوی و سالم که زود هم آماده میشود را با ما درست کنید. چیز زیادی هم لازم ندارید، فقط کلههای گنجشک را آماده کنید!