آموزش آشپزی / نکات کاربردی در طرز تهیه کله پاچه خانگی

کله پاچه یکی از غذاهای لذیذ و محبوب برای ایرانیان است، اما برای پخت یک کله پاچه خوشمزه شما باید چند نکته طلایی را رعایت کنید.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز،‌ کله پاچه یکی از غذاهای موردعلاقه و بسیار لذیذ است. بسیاری ایرانی ها این غذای لذیذ را در صبح جمعه فصل زمستان سرو می کنند و از شب قبل مقدمات آماده سازی آن را فراهم می نمایند. در این بخش نکات پخت کله پاچه خانگی و راز خوشمزه شدن آن را خواهید خواند. با آشنایی با روش های پخت کله پاچه خانگی دیگر نیازی نیست برای صرف این صبحانه خوشمزه و البته پرکلسترول به طباخی مراجعه کنید و با خیال راحت می توانید کله پاچه را به عنوان صبحانه‌ای گرم و لذیذ سرو نمایید.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی / نکات مهم برای پخت بهترین کباب چنجه

برای پخت کله پاچه خانگی و خوشمزه شدن آن حتما به این نکات توجه نمایید:

کله پاچه را روی گاز کز بده

برای از بین بردن موهای روی کله و پاچه ها، دورن یک قابلمه بزرگ مقدار زیادی آب جوش بریزید و کله و پاچه ها را در داخل آب جوش قرار دهید تا چند دقیقه ای بماند و موها کمی سست شود. سپس با یک چاقو یا با دست، همه موها را بکنید.باقی موها از روی کله، را بسوزانید تا کاملا از بین بروند. روسوز کردن طعم کله را بهتر می کند. بعد از روسوز کردن با یک چاقو روی کله بکشید تا سوختگی موها از روی آن تمیز شود.

غده کوچک وسط پاچه را خارج کن

برای تمیز کردن پاچه ها، آنها را دورن یک قابلمه دارای آب جوش قرار دهید و بگذارید چند دقیقه داخل آب بماند تا موها کمی سست شود، سپس با یک چاقو همه موها را بکنید و باقی موها را بسوزانید تا کاملا از بین بروند، سپس با یک چاقو روی پاچه بکشید تا سوختگی موها از روی آن تمیز شود. سپس وسط پاچه رو یک برش بزنید و حتما کیسه مویی بین شیار کف پاچه را خارج کنید.

کله پاچه رو با ادویه های لازم طعم دار کن

مهم‌ترین راز خوشمزه شدن کله پاچه گرفتن بوی زهم آن است.کله پاچه را با ادویه های دلخواه مانند زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، پودر تخم گشنیز، دارچین و... بپزید تا بوی زهم آن گرفته شود.

سیر و پیاز را حذف نکن

برای از بین بردن بوی زهم کله پاچه هیچگاه سیر و پیاز را حذف نکنید و اجازه دهید کله پاچه با سیر و پیاز بپزد تا خوشمزه تر شود، سپس سیر رو پیاز را از درون غذا خارج کنید.

درون کله پاچه نخود بریز

برای رفع بوی بد کله پاچه و لعاب‌دار شدن غذا درون آن نخود بریزید ولی حتما نخودها را از چند ساعت قبل (۲ تا ۸ ساعت) خیس کرده باشید تا هم نفخ آن‌ها گرفته شود و هم زودتر بپزند.

به زمان پخت کله پاچه توجه کن

اگر می خواهید کله پاچه طعم و عطر بهتری ‌گیرد و استخوان‌ها راحت‌تر از گوشت جدا شوند، کله پاچه را از شب قبل با حرارت ملایم بپزید تا بتوانید برای صبحانه سرو نمایید.

آبلیمو را فراموش نکن

برای خوش طعم و کمی ترش مزه شدن کله پاچه آبلیمو را فراموش نکنید و ۱۵ دقیقه قبل از خاموش کردن حرارت آبلیمو را اضافه کنید، در هنگام سرو نیز می توانید آبلیمو یا آب نارنج و کمی دارچین روی آب اضافه کنید.

از کره و دارچین استفاده کن

برای بهبود طعم کله پاچه، حتما از کره و دارچین استفاده نمایید، استفاده از کره و دارچین در انتهای پخت طمع خیلی خاصی به کله پاچه میدهد.

کف کله پاچه را خارج کن

برای خوشمزگی کله پاچه صبح جمعه، بعد از اینکه آب درون ظرف کله پاچه جوش آمد و روی آب، کف تشکیل شد، این کف را با قاشق از روی آب بردارید و دور بریزید. این کار را تا جایی ادامه دهید که دیگر کف تیره روی سطح آب نیاید و کاملا تمیز شود. بعد از برداشتن کف‌ها، به آب جوش و کله پاچه ادویه‌های معطر بزنید.

کد خبر: 1210306

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =