آموزش آشپزی
-
آموزش آشپزی/ علت چسبندگی خمیر پیتزا
برای تهیه پیتزا می توانید خمیر آن را به راحتی در منزل تهیه کنید اما نکات خاصی دارد که اگر رعایت نشود، موجب چسبندگی خمیر پیتزا به دست، ظرف و کاغذ روغنی می شود.
-
آموزش آشپزی/ دستور پخت چند غذای اصیل کرمانی
یکی از استان هایی که از دیرباز در زمینه غذاهای محلی و سنتی مقوی و سالم پیشینه بسیار قوی دارد، استان کرمان است.غذاهای مردم خونگرم استان کرمان طبعی گرم دارند و بسیار مقوی هستند.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه چند میان وعده پاییزی
با مصرف عصرانه مصرف غذاهای چرب و سنگین در وعده شام کاهش می یابد. این وعده بهانه ای چند دقیقه ای برای گپ و گفت های دوستانه یا خانوادگی نیز هست.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه یک دسر گرم برای روزهای سرد
در روزهای سرد سال هیچ چیزی لذت بخش از از خوردن یک دسر گرم به همراه چای یا قهوه نیست. احساس گرمای ناشی از خوردن یک دسر لذیذ و گرم آنقدر شیرین است که می تواند خستگی یک روز پرمشغله را از یادتان ببرد.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه خوراک زبان
در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه خوراک زبان آشنا کنیم.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه غذاهای پرطرفدار و سنتی سمنان
استان سمنان به علت شرایط آب و هوایی گرم و خشکی که دارد به بهشت رنگ و عطر و طعم معروف است. رنگ و لعابی که غذاهای این استان را خاص و منحصر به فرد میکند.
-
آموزش آشپزی/ دستور پخت چیلی سبزیجات
چیلی سبزیجات یک غذای خوشمزه گیاهی است که وجود سبزیجات متنوع در آن باعث شده یک وعده غذایی مقوی و کامل باشد.
-
آموزش آشپزی / آش کدو حلوایی برای درمان سرماخوردگی
استفاده از کدو حلوایی به شکل های مختلف برای درمان سرماخوردگی هم کاربرد دارد، برای مثال آش کدو حلوایی و ماش که طرز تهیه بسیار ساده ای دارد.
-
آموزش آشپزی / دستور تهیه رب انار در خانه
رب انار یکی از چاشنیهای خوشمزه و ترش ایرانی است که در بسیاری از غذاهای سنتی کاربرد دارد و طعم و مزه دلچسبی به غذا میدهد.
-
آموزش آشپزی/ دستور تهیه کره بادام زمینی در خانه
کره بادام زمینی خانگی یکی از مقوی ترین و خوشمزه ترین کره های آجیلی است که میتوانید به سادگی در خانه آن را تهیه کنید.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه سس سالسا به روش مکزیکی
سس سالسا یکی از انواع سس های خوشمزه و بین المللی است که در کنار انواع غذاها سرو می شود، که دستور تهیه سادهای دارد.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه خوراک مرغ و کدو
خوراک مرغ و کدو سبز یکی از خوراکهای بسیار خوشمزه است که میتوانید با سینه مرغ و سبزیجات مختلف به دلخواه تهیه کنید.
-
آموزش آشپزی/ دستور پخت چلو گوشت عربی
چلو گوشت عربی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و محبوب کشورهای عربی است که با رسپیهای متنوعی درست میشود.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه همبرگر با سویا
گوشت یکی از اصلی ترین مواد در تهیه همبرگر است اما برای کسانی که گوشت دوست ندارند میتوان جایگذینی انتخاب کرد که طعم خاص و خوشمزگی همبرگر حفظ شود.
-
آموزش آشپزی / نکات مهم برای پخت لپه در خورشت قیمه
در مطلب زیر با شما درباره نکات پخت لپه صحبت کردهایم، امیدواریم که مفید واقع شده و مورد استفاده قرار بگیرد.
-
آموزش آشپزی/طرز تهیه میان وعده های لذیذ پاییزی
متخصصان تغذیه میگویند در این شبهای بلند پاییزی مصرف یک میان وعده سالم و مقوی در وعده عصرانه میتواند اثرات شگفت انگیزی داشته باشد.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه پنیر پارمسان خانگی
پنیر پارمسان یکی از پنیرهای محبوب ایتالیایی است که بافت خشک و طعم غلیظی دارد ، استفاده از مقدار کمی پنیر پارمسان رنده شده میتواند طعم هر غذایی را بهتر کند.
-
آموزش آشپزی/ طرز درست کردن خامه ترش در خانه
خامه ترش یکی از فراورده های لبنی حاصل از تخمیر خامه است که مزه ترش ملایمی دارد و هضم راحت تری نسبت به خامه دارد.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه گرد غوره
گرد غوره یکی از چاشنی هایی می باشد که در انواع غذاها و سالاد ها و سوپ ها استفاده می شود.
-
آموزش آشپزی/ دستور پخت چهار مدل کاری پلو
کاری پلو ، برنج مخلوطی است که در ترکیب آن از ادویه کاری هندی استفاده می شود به همین دلیل به این نام شناخته می شود.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی
خوراک لوبیا چیتی یکی از خوراک های معروف ایرانی است که مانند غذاهایی مثل حلیم گندم و عدسی بیشتر به عنوان صبحانه سرو می شود.
-
آموزش آشپزی/ ۹ مدل غذای خوش رنگ و طعم با استفاده از فلفل دلمه
انوع غذا با فلفل دلمه میتوانید طعم و رنگ دلپذیری به سفره های شما بدهد ، فلفل دلمه علاوه بر این که برای حفظ سلامت و تقویت سیستم ایمنی مفید است عطر و طعم بسیار دلپذیری به غذاها می دهد.
-
آموزش آشپزی/ طرز تهیه سیر ترشی سفید مجلسی
سیر ترشی سفید ظاهر زیبا و مجلسی دارد و تهیه آن کار بسیار ساده است و فقط نیاز به چند فوت کوزه گری دارد که در ادامه مقاله با شما در میان می گذاریم.
-
آموزش آشپزی / طرز تهیه چلو گوشت گیاهی
چلوگوشت گیاهی بسیار خوشمزه و سرشار از ویتامین هاست .
-
آموزش آشپزی / با جگر مرغ چه غذاهایی بپزیم؟
خوراک جگر مرغ یک غذای فوری و خوشمزه و بسیار مقوی است که معمولا همراه با نان میل می شود.
-
آموزش آشپزی/ طرز پخت چند نمونه غذای نونی با گوشت چرخ کرده
آموزش دستور پخت انواع غذای نونی با گوشت چرخ کرده میتواند باعث شود تنوع غذایی بیشتری برای طول هفته داشته باشید.
-
آموزش آشپزی / با انواع چیدمان مجلسی فینگرفود آشنا شوید
فینگر فود از انواع غذاهایی به حساب می آید که حالت لقمه ای دارد و دارای مواد غذایی گوناگونی می باشد که با شیوه ها و ایده های متفاوتی تزیین می شود.
-
آموزش آشپزی/نحوه درست کردن مربای لبو در خانه
مربای لبو یک مربای بسیار خوشرنگ، خوشمزه و مقوی است که با راحتی میتوانید آن را در خانه تهیه کنید.
-
آموزش آشپزی/تکنیک لعاب دار کردن انواع غذا
یکی از معضلاتی که بعضی از ما با اقسام خورشت داریم لعاب انداختن آن است. بعضی اوقات نمی دانیم چرا غذای ما لعاب ندارد. در این مطلب ما برای شما راه حل هایی برای این کار آورده ایم. با ما همراه باشید.
-
لوبیا عروس و فواید مصرف آن
خواص لوبیا عروس برای سلامتی و نحوه مصرف آن را با ما در این مقاله آشپزی بخوانید