آموزش تهیه سالاد ماکارونی

یکی از سالادهای پرطرفدار ایرانی سالاد ماکارونی است که علاوه بر اینکه به عنوان سالاد استفاده می شود در بعضی مجالس به عنوان پیش غذا نیز سرو می شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، سالاد ماکارونی سریع و با حداقل مواد برای یک وعده غذایی ساده و خوشمزه آماده می شود و می توانید به عنوان یک وعده غذای سرد سرو نمایید.

سالاد ماکارونی نوعی سالاد بین المللی محسوب می شود چون تقریبا در تمام نقاط جهان با مواد متنوعی تهیه می شود.
مواد لازم:

ماکارونی فرمی                             ا بسته
ژامبون مرغ                                   300 گرم
سس مایونز                                  500 گرم
خیارشور                                      200 گرم
هویج                                          2 عدد
فلفل دلمه                                   1 عدد
نخود سبز پخته                             200 گرم
ذرت شیرین پخته شده                   250 گرم
لیمو ترش                                    1 عدد
روغن زیتون                                 نصف پیمانه
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه             به مقدار لازم
رزرو اینترنتی ویلا استخردار | بهترین پیشنهادهای جاجیگا

رزرو اینترنتی ویلا استخردار | بهترین پیشنهادهای جاجیگا
مشاهده
yektanet-logo-sign
تبلیغ
طرز تهیه:

برای پخت سالاد ماکارونی ابتدا ماکارونی ها را در ظرف آب جوش که به آن روغن زیتون، زرد چوبه و نمک اضافه کردیم میریزیم تا بیشتر از حد معمول که زمان پخت ماکارونی هاست ،بپزد و کاملا نرم شود.

بهتر است در آبی که برای پخت ماکارونی آماده کردیم روغن و نمک بیشتری بریزید تا طعم ماکارونی ها بهتر شود. سپس ماکارونی ها را هنگام آبکش کردن چند بار با آب خنک بشویید تا کاملا سرد شوند.

بقیه مواد ترکیبی را که شامل نخود فرنگی ، ذرت ،ژامبون نگینی خرد شده ،فلفل دلمه ریز خرد شده ،هویج رنده شده که البته بهتر است با دنده درشتر رنده شود و خیار شور نگینی خردشده و ماکارونی پخته آماده شده مخلوط میکنیم.

برای درست کردن سس سالاد ماکارونی ابتدا در ظرفی سس مایونز را می ریزیم و به آن فلفل سیاه و آب لیموی تازه گرفته شده اضافه میکنیم و هم میزنیم و به داخل بقیه مواد ترکیب شده اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا همه مواد در کنار هم میکس شوند.

سالاد ماکارونی آماده شده را در ظرف سر پوشیده مورد نظر بریزید و به مدت یک ساعت قبل از مصرف در یخچال نگهداری کنید و بعد نوش جان کنید.

توصیه می شود سالاد ماکارونی را بخاطر ویژگی پاستا که رطوبت را تا حد زیادی به خود جذب میکند، براینکه بعد از اضافه کردن سس و گذاشتن داخل یخچال خشک نشود به آن مقداری روغن زیتون هم اضافه کنید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1103920

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 9 + 4 =