آموزش آشپزی / طرز تهیه سرگنجشکی

در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه سرگنجشکی آشنا کنیم.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه سرگنجشکی آشنا کنیم.

مواد لازم برای تهیه سرگنجشکی :

گوشت چرخ کرده       250 گرم
 سیب زمینی     2 عدد
پیاز      2 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه      به مقدار لازم
تخم گشنیز     به مقدار لازم
آرد نخودچی     1 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی     2 قاشق سوپخوری
روغن     به میزان لازم
هویج در صورت تمایل     یک عدد

طرز تهیه سرگنجشکی :

گوشت چرخ کرده (بهتر است مخلوط قلوه گه گوسفندی و ران گوساله باشد) به همراه یک پیاز رنده شده و ادویه ها و آرد نخودچی خوب مخلوط کرده و ورز می دهیم و به صورت قلقلی های کوچک در می آوریم.

پیاز دیگری را داخل قابلمه ریز خرد کنید و با روغن تفت بدهید تا طلایی شود گوشت قلقلی را اضافه کنید و تفت بدهید. حین تفت دادن کمی دیگر زردچوبه اضافه کنید و رب را نیز اضافه کنید و تفت بدهید. سپس دو لیوان آب اضافه کنید و سیب زمینی و هویج نگینی را اضافه کنید. اجازه بدهید با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

کد خبر: 1123059

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =