آموزش آشپزی / طرز تهیه اسپرینگ رول سبزیجات

اسپرینگ رول جزو غذاهای آسیایی پرطرفدار در سراسر جهان است که به شکل های مختلف و با مواد مختلف تهیه می شود. اسپرینگ رول از محبوبترین انواع اسپرینگ رول ها است که به راحتی و خیلی سریع با مواد اولیه در دسترس آماده می شود.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، اسپرینگ رول جزو غذاهای آسیایی پرطرفدار در سراسر جهان است که به شکل های مختلف و با مواد مختلف تهیه می شود. اسپرینگ رول از محبوبترین انواع اسپرینگ رول ها است که به راحتی و خیلی سریع با مواد اولیه در دسترس آماده می شود. اسپرینگ رول سبزیجات که فرمول پختش را در این بخش از آشپزخانه نمناک گفته ایم، می ‌توانید با طعم متفاوت و عالی در منزل طبخ و یک تنوع عالی در برنامه غذاییتان ایجاد نمایید.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی / طرز تهیه آش محلی ترخینه

مواد لازم اسپرینگ رول سبزیجات

قارچ    ۸۰ گرم
کلم سبز    ۲۰۰ گرم
روغن گیاهی    به مقدار لازم
هویج    ۱ عدد
پیازچه    ۳ عدد
زنجبیل    یک تکه
فلفل چیلی قرمز    ۱ عدد
ریحان    یک دسته
گشنیز    یک دسته
رشته ورمیشل    ۵۰ گرم
جوانه گندم    ۷۵ گرم
روغن کنجد    ۲۰ میلی لیتر
بادام زمینی     ۳ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت    یک قاشق غذاخوری
سس سویا    ۴ قاشق غذاخوری
پودر دارچین    ۱/۵ قاشق غذاخوری
میخک    ۱/۵ قاشق غذاخوری
پودر زیره    ۱/۵ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز    ۱/۵ قاشق غذاخوری
خمیر سمبوسه    ۱۶ ورق
سس چیلی    به مقدار لازم

دستور تهیه اسپرینگ رول سبزیجات

قارچ را در اندازه دلخواه خود خرد کنید.
کلم سبز را در اندازه دلخواه برش بزنید.
هویج را پس از پوست گیری به شکل نوارهایی باریک خرد نمایید.
قسمت سفید رنگ پیازچه را به شکل نوارهایی باریک و قسمت سبز رنگ پیازچه را به صورت مورب برش دهید.
زنجبیل تازه را پوست بگیرید و رنده کنید.
خیلی ریز فلفل چیلی را خرد کنید.
گشنیز و ریحان را درشت خرد نمایید.
بادام زمینی را خرد و برشته کنید.
درون ظرفی از آب جوش رشته ورمیشل را بریزید و روی ظرف را بپوشانید و پس از ۱۰ دقیقه رشته را با آب سرد بشویید.
درون تابه ای مناسب مقداری کمی روغن ریخته و قارچ های خرد شده را تفت دهید.
درون ظرفی بزرگ کلم سبز و قسمت سفید پیازچه و زنجبیل رنده شده و فلفل چیلی و گشنیز و ریحان و رشته ورمیشل را بریزید.
به ترکیب سبزیجات روغن کنجد را به همراه جوانه گندم و بادام زمینی و سس سویا بیفزایید و به خوبی هم بزنید.
قارچ ها را به مواد اضافه کنید.
نشاسته را در کاسه ای کوچک ریخته و درون دو قاشق غذاخوری آب سرد حل کنید.
پودر میخک و پودر دارچین و پودر زیره و فلفل قرمز را با یکدیگر ترکیب نمایید.
یکی یکی ورق های خمیر سمبوسه را روی سطح کار قرار دهید.
روی خمیرها مقداری از مخلوط ادویه ها را بپاشید.
در قسمت وسط خمیر یک قاشق غذاخوری از ترکیب سبزیجات را قرار دهید.
نشاسته حل شده را با کمک قلمو به لبه های خمیر بمالید و گوشه خمیر را روی آن برگردانید وخمیر را رول نمایید.
روی رول های آماده شده را با پارچه ای نمدار بپوشانید.
درون تابه ای کمی روغن بریزید و پس از گرم شدن رول ها را به مدت دو تا سه دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند.
رول ها را پس از خارج نمودن روی حوله ای تمیز قرار دهید تا روغن اضافی رول ها خارج شود.

منبع: نمناک

انتهای پیام/

کد خبر: 1127333

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 8 + 2 =