آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه کوکی کره‌ای

کوکی کره ای یکی از شیرینی های محبوب شب عید می باشد و برای تهیه “بیسکویت کره ای” خانگی با ما همراه باشید.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز،  بیسکویت کره ای خانگی بسیار خوشمزه و ترد می باشد و طرز تهیه کوکی کره ای را  در ادامه بخوانید.

بیشتر بخوانید:

آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه پنکیک با پودر آماده شکلاتی ساده

مواد لازم درست کردن کوکی کره ای:

مواد اولیه    مقدار
کره     ۲۵۰ گرم
پودر قند    ۹۰ گرم
وانیل    ۱ قاشق چایخوری
آرد    ۲۰۰ گرم
نشاسته    ۵۰ گرم
نمک    ۱/۴ قاشق غذاخوری

دستور تهیه بیسکویت کره ای:

مرحله اول
 ابتدا اجازه می دهیم کره به دمای محیط برسد و سپس درون ظرف مناسبی ریخته و بعد پودر قند را روی آن الک می کنیم.

مرحله دوم
سپس با هم زن برقی به خوبی می زنیم تا رنگ آن تغییر کند و باعث شود که موقع پخت به خوبی پف کند، سپس یک قاشق وانیل را اضافه کرده و دوباره هم می زنیم.

مرحله سوم
وقتی مخلوط کره و پودر قند به خوبی نرم شدند ۲۰۰ گرم آرد و ۵۰ گرم نشاسته را در چند مرحله روی آن الک کنید و در هر مرحله به خوبی هم بزنید تا مواد کاملا ترکیب شوند و سپس نمک را اضافه کرده و دوباره با هم زن بزنید.

مرحله چهارم
در این مرحله یک کاغذ روغنی روی سینی فر گذاشته و سپس وقتی مایه شیرینی کره ای آماده شد آن را درون قیف پلاستیکی ریخته و با قیف طرح دلخواه خود را درست کنید.سپس به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید.

مرحله پنجم
بعد از ۳۰ دقیقه کوکی ها را از یخچال خارج کرده و اجازه می دهیم به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه درون فر با دمای ۱۷۰ درجه بپزد.(فر باید ۱۵ دقیقه قبل از استفاده با دمای ۱۷۰ درجه روشن باشد)

مرحله ششم
 بعد از آنکه روی کوکی کره ای طلایی شد آن را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا سرد شود و سپس به همراه یک چای داغ نوش جان کنید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1129185

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =