آموزش آشپزی/ طرز تهیه آش آبغوره غذای محلی همدانی‌ها

آش آبغوره یکی از غذاهای محلی استان همدان است که دارای دستور تهیه بسیار آسانی می باشد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، لپه ، بلغور و برنج را در یک قابلمه ریخته و با ۸ لیوان آب می پزیم .وقتی مواد خوب پخته شدند گوشت سرخ شده را به آنها اضافه میکنیم و بعد از ۱۰ دقیقه جوشیدن ، پیاز خرد شده را به همراه سیر ، رب گوجه و زرد چوبه به داخل و زرد چوبه قابلمه اضافه میکنیم.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی/ طرز تهیه سوسیس بندری به روش ساندویچی‌ها

پس از گذشت ۱۰ دقیقه جوشیدن رب و پیاز با بقیه مواد گوجه فرنگی های خرد شده را به همراه سبزی آش ، نمک و فلفل در قابلمه میریزیم تا پخته شوند.

وقتی آش لعابدار شد و به اصطلاح جا افتاد آن را از روی حرارت بردارید و طبق ذائقه تان با مقداری آبغوره سرو کنید.

مواد لازم برای آش آبغوره:

گوشت چرخ کرده سرخ شده با ۱ عدد پیاز رنده شده  :۲۵۰ گرم
برنج خیس خورده :نصف لیوان
بلغور (از شب قبل) خیس خورده:۱ لیوان
لپه خیس خورده :  نصف لیوان
رب گوجه فرنگی :۱ ق غ پر
گوجه فرنگی :۵-۶ عدد پوست کنده و خرد شده
سبزی آش :  ۵۰۰ گرم
سیر:  ۵-۶ حبه خرد شده
پیاز خرد شده:۱ عدد
آب :۸ لیوان
آبغوره:به میزان دلخواه
نمک و فلفل و زردچوبه:به مقدار کافی.

نکات تکمیلی در مورد آش آبغوره

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت و ۳۰دقیقه میباشد .
آش آبغوره را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

انتهای پیام/

کد خبر: 1145572

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =