آموزش آشپزی/ طرز تهیه کبه عربی به روش ساده

کبه یکی از انواع غذاهای معروف و پرطرفدار کشورهای عربی است که در جنوب کشورمان نیز طرفداران بسیار دارد.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی ایسکانیوز، کبه یا کپه یکی از خوراک‌های خوشمزه و لذیذ عربی است. کبه بیشتر در کشور های لبنان و عراق پخته می‌شود. کبه در واقع مقداری شبیه سمبوسه با گوشت است. اما تفاوت‌های مهمی با هم دارند.

آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه شیرینی موکا

مواد مورد نیاز برای تهیه کبه شامل ۴ پیمانه  برنج نیم دانه، ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده، ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی، ۲ عدد متوسط پیاز، 1 عدد تخم مرغ، زرشک و مغز گردو است.

مرحله اول

برای تهیه کبه برنج ابتدا باید برنج را به صورت کته بپزیم، برای این منظور برنج را به همراه ۵ پیمانه آب، زعفران دم کرده و مقداری نمک داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا آب به طور کامل جذب برنج شود و برنج بپزد.

مرحله دوم

وقتی کته آماده شد آنرا کنار می گذاریم تا خنک شود، در همین حین پیازها را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا زمانی که پیاز کارملی و سبک شود، سپس گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم.

مرحله سوم

گوشت را خوب تفت می دهیم تا تغیر رنگ دهد، سپس مقداری پودر هل، دارچین، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و پس از اینکه ادویه ها با مواد ترکیب شدند، وسط تابه را باز می کنیم و رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

رب گوجه فرنگی را خوب تفت می دهیم تا طعم خامی اش گرفته شود، حالا در صورت تمایل جعفری خرد شده، زرشک و گردو را اضافه می کنیم و پس از چند دقیقه تفت دادن یک لیوان آب اضافه می کنیم تا گوشت به طور کامل مغز پخت شود.

مرحله پنجم

پس از اینکه آب درون تابه به طور کامل جذب مواد شد تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. پس از اینکه کته سرد شد باید آنرا چرخ کنیم، می توانید برای له شدن کته آنرا در مخلوط کن بریزید یا با گوشتکوب بکوبید تا کاملا له شود. پس از اینکه برنج کاملا یکدست شد، دستمان را با آب مرطوب می کنیم و به اندازه یک پرتقال از کته بر می داریم و به شکل بیضی پهن می کنیم، سپس یک قاشق از مایه گوشت چرخ کرده روی کته قرار می دهیم و لبه های کته را جمع می کنیم.

مرحله هفتم

کبه به طور سنتی به صورت بیضی شکل جمع می شود شما می توانید به هر شکلی دوست دارید کبه ها را شکل دهید. به همین صورت تمام مواد را درست می کنیم و برای سرخ کردن مانند فلافل در یک تابه گود به حدی روغن می ریزیم که کبه ها در روغن شناور باشند.

سپس تخم مرغ را در یک کاسه خوب می زنیم تا بافتش یکدست شود، سپس کبه ها را در تخم مرغ می غلتانیم و در روغن می اندازیم تا سرخ شوند. حرارت زیر تابه باید کاملا ملایم باشد تا داخل کبه هم سرخ شود و خمیر نماند.

مرحله نهم

پس از اینکه رنگ کبه ها طلایی شد، آنها را از روغن خارج می کنیم و روی دستمال حوله ای یا توری فلزی قرار می دهیم تا روغن اضافی شان خارج شود. در پایان کبه ها را در ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

انتهای پیام/

کد خبر: 1175205

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =