به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، با نزدیک شدن به ایام نوروز پخت انواع شیرینیهای خوشمزه خانگی رونق میگیرد. شیرینیهای خانگی مخصوص نوروز معمولا خشک، ریز و بسیار متنوع و رنگارنگ هستند. شیرینی موکا یکی از انواع شیرینیهای دو آرد است که ظاهر بسیار زیبا و شکیلی دارد و برای پذیرایی در ایام نوروز بسیار مناسب است. همچنین این شیرینی به دلیل داشتن ترکیبی از دو آرد نخود و آرد گندم بسیار لطیف و خوشمزه است و تقریبا طعمی نزدیک به طعم شیرینی محبوب نخودچی دارد، با این تفاوت که دارای طعم کاکائو و پودر کاپوچینو است. در ادامه این مطلب طرز تهیه شیرینی موکا در منزل با روشی بسیار آسان همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه آن تقدیم به شما خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه شیرینی موکا
آرد نخودچی: ۵۰۰ گرم
آرد سفید شیرینی: ۵۰۰ گرم
پودر قند: ۴۰۰ گرم
آموزش شیرینیپزی / طرز تهیه کیک دابل چاکلت حرفهای
روغن جامد نباتی یا روغن مخصوص شیرینی: ۴۵۰ گرم
پودر کاپوچینو: ۱ پاکت
پودر کاکائو: ۳ قاشق غذاخوری
وانیل: نوک قاشق چایخوری
پودر هل: نصف قاشق چایخوری
پودر پسته و شکلات تختهای برای تزیین: به میزان لازم
۱ ـ ابتدا روغن را آب کنید و بعد از اینکه به دمای محیط رسید، داخل یک کاسه مناسب بریزید. وانیل و پودر هل را به روغن اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.
۲ ـ در مرحله بعد پودر قند را به روغن اضافه کنید و با لیسک یا همزن دستی هم بزنید تا پودر قند به صورت کاملا یکدست در روغن حل شود.
۳ ـ حالا ترکیب دو آرد سفید و نخودچی و پودر کاکائو و پودر کاپوچینو را که از قبل با هم مخلوط و الک کردهاید، کمکم و طی سه مرحله به مواد اضافه کنید. در این مرحله همزن دستی یا لیسک را کنار بگذارید و با دست شروع به هم زدن کنید تا کم کم خمیری شکل بگیرد که حالت چسبندگی و یا پوره پوره نداشته باشد. وقتی خمیر به دست نچسبید؛ یعنی آماده است. یک کیسه فریزر روی ظرف خمیر بکشید و آن را به مدت ۲ ساعت در محیط آشپزخانه بگذارید تا استراحت کند.
۴ ـ بعد از اینکه خمیر استراحت کرد، دوباره آن را کمی ورز بدهید. حالا از خمیر گلولههایی به اندازه یک فندق بزرگ بردارید و کف دست گرد کنید. خمیرهای گرد شده آماده را کف سینی فر با فاصله از هم بچینید و سینی را در فر ۱۷۰ درجه سانتیگراد که از قبل گرم کردهاید، به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار بدهید تا شیرینیها بپزند.
۵ ـ بعد از اینکه شیرینی پخت، سینی فر را در جای خنکی بگذارید تا شیرینیها کاملا خنک شوند؛ سپس آنها را از سینی فر جدا کنید و تا زمانی که گرم است، به شیرینی دست نزنید.
۶ ـ شکلات تختهای را داخل یک کاسه بریزید و به روش بن ماری (روی بخار آب جوش) آب کنید. وقتی شکلات کاملا آب و یکدست شد، داخل قیف بریزید و روی شیرینیها بریزید و روی آن پودر پسته بپاشید.
۷ ـ شیرینی موکا را بعد از اینکه شکلات روی آنها کاملا سفت شد، داخل ظرف مورد نظر بچینید. این شیرینی را میتوانید داخل ظرف در بسته و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
۸ ـ این مقدار از مواد گفته شده حدودا یک و نیم کیلو شیرینی موکا به شما خواهد داد.
انتهای پیام/
نظر شما