لزوم حذف شرکت‌های پیمانکاری برای جلوگیری از فسادهای اقتصادی و استثمار کارگران

رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی با تأکید بر حذف شرکت های پیمانکاری گفت: در صورت اجرای طرح «تعاونی‌های کارگری جایگزین پیمانکاران» بخش زیادی از فسادهای اقتصادی و استثمار کارگران حذف خواهد شد.

 به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، اکبر شوکت، رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی کشور، درباره مشکلات کارگران گفت: در دوره ای از زمان به بهانه کوچک سازی دولت بحث شرکت های پیمانکاری مطرح شد. اما با توجه به تأکید رهبری برای مبارزه با فساد اقتصادی بهتر است که این شرکت ها حذف شود.

لزوم داشتن کارت مهارت برای بهره‌مندی کارگران ساختمانی از مزایای بیمه

 وی با بیان اینکه اگر مسئولان به این نکته مهم یعنی مبارزه با فساد اقتصادی توجه کنند بخش زیادی از مشکلات کارگران و کارفرمایان حل می‌شود افزود: در جامعه کارگری و کارفرمایی از نزدیک مافیای قدرت و ثروت را لمس و با آن‌ها مبارزه می‌کنیم. کارفرمایان در بخش تأمین مواد اولیه با همین مشکل مواجه‌اند و مواد اولیه با قیمت مناسب در اختیار آنها قرار داده نمی‌شود.

شوکت با اشاره به اینکه  بحث تسهیلات بانکی و تأمین سرمایه در گردش تولیدکنندگان یکی از چالش  های دیگر بخش کارفرمایی است اظهار داشت: تسهیلاتی که قانوناً باید بدون سود و به‌صورت قرض‌الحسنه، در اختیار تولیدکنندگان قرار نمی‌گیرد.

شوکت با اشاره به تأکید برای حذف شرکت های واسطه گری در بخش های معادن و پتروشیمی گفت: حدود 14سال است که طرح «تعاونی‌های کارگری جایگزین پیمانکاران» را دنبال می‌کنیم تا طرح‌های حوزه‌های نفت و گاز و معادن و پتروشیمی و شهرداری‌ها غیره را در قالب تعاونی‌های کارگری به خود کارگران همان مجموعه‌ها واگذار کنیم، نه به برخی از پیمانکاران خاص که کارشان بیشتر جنبه دلالی دارد.

رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی کشور معتقد است در صورت اجرای طرح «تعاونی‌های کارگری جایگزین پیمانکاران» بخش زیادی از فسادهای اقتصادی برای گرفتن پیمان در این حوزه و استثمار کارگران حذف خواهد شد.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

کد خبر: 1182036

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =