به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ مربا یکی از خوراکیهای خوشمزه و پر طرفدار است که از دیرباز روش مناسبی برای نگهداری طولانی مدت میوه بوده است. مربا در سفره صبحانه جایگاه ویژهای دارد که معمولا همراه با کره یا خامه سرو میشود. مرباها انواع گوناگونی دارند که از ترکیب شکر با میوههای گوناگون تهیه میشوند.
بیشتر بخوانید:
آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه دسر بیسکوییت و طالبی در ۵ دقیقه!
مربا توت فرنگی نوعی مربای خوشمزه و خوشرنگ است که در فصل بهار و با رسیدن میوه توت فرنگی میتوانید آن را درست کنید. مربای توت فرنگی ظاهری زیبا و مجلسی دارد و کودکان هم علاقه زیادی به آن دارند. درست کردن مربای توت فرنگی خوشرنگ و خوشمزه نیاز به رعایت یک سری نکات خاص و فوت و فنهایی دارد که اگر آنها را رعایت کنید، مربای خوشرنگ و جذابی خواهید داشت، پس در ادامه این مطلب با طرز تهیه مربای توت فرنگی همراه ما باشید.
مواد لازم
توت فرنگی: ۱ کیلو
شکر: ۹۰۰ گرم
آب لیمو ترش: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه
برای درست کردن این مربای توت فرنگی خوشمزه ابتدا توت فرنگیها را خوب بشویید، سپس داخل قابلمه بریزید و به صورت لایه به لایه شکر روی توت فرنگیها بریزید. درب قابلمه را ببندید و آن را به مدت ۲۴ ساعت داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند و آب بیندازد. بعد از این مدت زمان قابلمه را روی اجاق گاز قرار بدهید و حرارت را زیاد کنید تا شکر حل شود و مربا شروع به جوشیدن کند. بعد از اینکه مربا جوش آمد، حرارت را کم کنید و کفهایی را که روی سطح مربا تشکیل میشود، با کفگیر بردارید تا درنهایت مربای شفافی داشته باشید. حالا آب لیموی تازه را اضافه کنید و بگذارید ۱۵ دقیقه با حرارت کم بجوشد و کمی غلیظ شود. حالا روی درب قابلمه دمکنی بگذارید و اجاق گاز را خاموش کنید و صبر کنید تا مربا داخل قابلمه با دمکنی سرد شود. بعد از اینکه مربا کاملا خنک شد، داخل شیشههای تمیز و خشک بریزید و درب شیشه را محکم ببندید و داخل یخچال از آن نگهداری کنید.
نظر شما