ایمیل تهدیدآمیز موسیمانه به باشگاه استقلال

سرمربی تیم فوتبال استقلال با ارسال ایمیلی به این باشگاه خواهان پرداخت مطالباتش شد.

به گزارش گروه ورزشی ایسکانیوز، مسئولان باشگاه استقلال برای پرداخت مطالبات پیتسو موسیمانه، سرمربی آفریقایی آبی‌پوشان به او اعلام کرده بودند که با توجه به مشکلات انتقال پول به بانک‌های آفریقای جنوبی، بهتر است در یکی از کشورهای حوزه خلیج فارس حساب بانکی باز کند.

بیشتر بخوانید

باشگاه استقلال: نظر موسیمانه روی این نفرات مثبت بود

موسیمانه به همراه برخی از دستیارانش صبح یکشنبه راهی امارات شدند تا حساب بانکی باز کنند اما در همین حین مسئولان استقلال متوجه شدند که سرمربی آفریقایی تیم‌شان با ارسال ایمیلی تهدیدآمیز به این باشگاه خواستار پرداخت مطالباتش شده است. این اقدام که باعث تعجب مسئولان استقلال شده بود، در حالی از سوی موسیمانه صورت گرفت که اختلاف حساب او با باشگاه حدود 60 هزار دلار است.

در ایمیل موسیمانه به مسئولان استقلال اعلام شده است؛ در صورت عدم پرداخت مطالباتش، قرارداد فی‌مابین را فسخ خواهد کرد. مدیران استقلال به موسیمانه توضیح دادند که انتقال پولش به بانک‌های آفریقای جنوبی برگشت خورده اما مشکلی برای انتقال پول به حساب او در کشور امارات وجود ندارد.

سرمربی استقلال شب گذشته به ایران بازگشت.

به نظر می‌رسد؛ کشمکش بین موسیمانه و استقلال به جاهای باریک کشیده شده و باید دید در آینده چه اتفاقاتی رخ می‌دهند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1257109

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =