تغییراتی که هر ۱۰ سال در بدن شما اتفاق می‌افتد

بدن انسان یک سیستم حرفه‌ای و البته پیچیده می‌باشد که به مرور زمان رشد می‌کند و جالب است بدانید در طی هر دهه از زندگی، تغییراتی در آن رخ می‌دهند.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، بدن های ما هر روز تغییر می کنند اما ما فقط به آنها بعد چند سال یا حتی چند دهه بعد توجه می کنیم. ما اغلب از آنچه که واقعاً هستیم احساس جوان تری می کنیم. هیچ چیز آزار دهنده نیست و همه چیز خوب به نظر می رسد و ما فکر می کنیم که هیچ چیز در حال تغییر نیست، اما این تغییر بدن حتی اگر هم اکنون به آنها توجه نکنیم. در حال رخ دادن است، ما سعی می کنیم از سلامت خود مراقبت کنیم و باور کنیم که بهتر است قبل از بروز هر مشکلی به آن توجه کنیم.

بیشتر بخوانید:

ورزشی که آنفلوآنزا را از شما دور می‌کند

این بار می خواهیم شما را در مورد تغییراتی که هر ۱۰ سال برای بدن مان اتفاق می افتد، آگاه کنیم و همچنین نکاتی را ارائه دهیم که درباره نحوه آهسته کردن آنها به شما کمک خواهد کرد.

۱. از ۲۰ تا ۳۰ سالگی:

این زمانی است که بیشتر مردم احساس جوانی و پر از انرژی بودن می کنند و به ندرت در مورد پیری فکر می کنند اما حتی در این سن تغییرات کوچکی رخ می دهند و اگر در سن ۲۰ یا ۲۵ سالگی به آنها فکر نکنید ممکن است از آنچه در ۳۰ سالگی برای شما اتفاق می افتد شگفت زده شوید.

در طی این مدت رشد استخوان های شما متوقف می شود، تولید کلاژن کاهش می یابد، دندان های عقلتان ظاهر می شوند؛ البته، بدن هر فرد متفاوت است. برای مثال، برخی افراد در ۱۶ سالگی دندان های عقل دارند و برخی هرگز آنها را نمی بینند، اما اغلب فرایندها برای همه یکسان هستند، بنابراین باید این حقایق را در نظر بگیرید.

نکته: حتی اگر در ۲۰ سالگی اضافه وزن نداشته باشید، عادت به مراقبت از آنچه می خورید مهم است، زیرا اگر بیش از حد در فست فود زیاده روی کنید تا ۳۰ سالگی ممکن است بدن شما تغییر کند و چاق شوید، حتی اگر به هیچ محصولی با کلاژن در این سن نیاز نداشته باشید، اما سعی کنید غذاهایی را بخورید که حاوی آن هستند.

۲. از ۳۰ تا ۴۰ سالگی:

وقتی بعضی از افراد ۳۰ سال سن دارند، اما هنوز هم شبیه ۲۵ سالگیشان هستند، این چیز خوبی است. با این حال، تغییر در بدن سریع تر می شود و اگر هیچ کاری انجام ندهید، این تغییرات به زودی قابل مشاهده خواهند شد، تغییرات در این سن می تواند شامل این موارد باشد:کاهش میزان ماهیچه، کاهش مقدار بافت ماهیچه، افزایش چربی، کاهش در میزان کلاژن و الاستین.

نکته: اگر شما روزانه هیچ فعالیتی انجام نمی دادید، باید یک فعالیت فیزیکی داشته باشید، اگر هیچ ورزشی انجام ندهید، ممکن است میزان ماهیچه تان بد به نظر برسد، بسیار مهم است که از پوست خود مراقبت کنید و از حمام آفتاب گرفتن اجتناب کنید.

۳. از ۴۰ تا ۵۰ سالگی:

برخی دانشمندان بر این باورند که بدن انسان در ۳۸ سالگی به اوج نمو خود می رسد و بعد از آن، پیر شدن واقعی شروع می شود، تغییراتی که سریع تر و سریع تر اتفاق می افتند، عبارتند از:کاهش تعداد سلول های عصبی؛ تجمع چربی در بدن؛ ضعیف شدن بینایی؛ کاهش استروژن و فشار خون بالاتر در زنان است.

نکته: در این سن، فعالیت فیزیکی ضروری است، به حمایت از عملکرد نرمال قلب کمک می کند و بافت ماهیچه را کاهش می دهد، اگر به ورزش کردن عادت ندارید، باید با انجام کاری، مانند پیاده‌روی یا شنا کردن شروع کنید، همچنین شما باید فشار خون خود را چک کنید:خطر داشتن یک بیماری قلبی عروقی در این سن به شدت افزایش می یابد.

۴. از ۵۰ تا ۶۰ سالگی:

در ۶۰ سالگی، ظاهر مردم بسیار تغییر می کند و این تنها به خاطر ژن های آنها نیست، بلکه به خاطر سبک زندگی آنها می باشد:از جمله عادات غذایی، فعالیت فیزیکی و غیره.

اکثر مردم تغییرات مشابهی را در طول این دوره از زندگی تجربه می کنند، مانند:سلول های مغز و دیگر سلول ها به طور دائم آسیب دیده اند؛ خطر داشتن مشکلات شکمی افزایش می یابد؛ حافظه بدتر می شود.

نکته: در این سن بیشتر تغییرات با عملکرد مغز مرتبط هستند و این چیزی است که باید بیشتر به آن توجه کنید و مهارت های جدید را ایجاد کنید، چیزهای جدید را تجربه کنید، کتاب بخوانید و سعی کنید کارهایی را انجام دهید که خارج از وضعیت عادی هستند.

در این سن، بسیاری از مردم متوجه می شوند که تمرکز کردن و حفظ کردن چیزها سخت است. به همین دلیل است که باید غذاهایی را بخورید و داروهایی را مصرف کنید که عملکرد مغز را بهبود می بخشند.

۵. از ۶۰ تا ۷۰ سالگی:

اکثر مردم تغییرات فیزیکی را تجربه می کنند که در این دوره کاملاً مشهود است، با این حال، تغییرات داخلی نیز وجود دارند که افراد کمی در مورد آن می‌دانند:دیگر گیرنده های عصبی و چشایی خوب جواب نمی دهند؛ صدا تغییر می کند؛ عملکرد قلب کاهش می یابد؛ استخوان ها نازک‌تر می شوند، بنابراین افراد حتی ممکن است کمی کوتاه تر شوند.

نکته: در این سن، نظارت بر عملکرد قلب، داشتن رژیم غذایی سخت و داشتن یک چکاپ پزشکی منظم بسیار مهم است، برای حفظ ماهیچه ها، شما باید فعالیت بدنی منظم داشته باشید.

۶. از ۷۰ سالگی به بالا:

افرادی که بیش از ۷۰ سال سن دارند افراد مسن در نظر گرفته می شوند، با اینکه برخی از آنها ممکن است به ظاهر جوان تر باشند، اما روند پیری حتی سریع تر می شود. تغییرات در این مرحله زندگی عبارتند از:کاهش توده عضلانی (افراد سریع تر خسته می شوند و نمی توانند کارهایی که قبلاً انجام می دادند را انجام دهند)، کاهش در تمام وظایف بدن (تنفس، گوارش، و غیره)، کاهش در حافظه کوتاه مدت (افراد به راحتی چیزهایی را به یاد نمی آورند که چند ساعت پیش اتفاق افتاد).

نکته: در این سن، افراد نیاز به انجام کارهای زیادی (از جمله درست کردن مغز و بدن به اندازه کافی کار) دارند، مراجعه به پزشک به طور منظم، و ممکن است مجبور باشند تا برخی داروهای لازم را مصرف کنند.

تغییرات بدن چیزی هستند که ما نمی توانیم آن را متوقف کنیم، اما می توانیم آنها را آهسته کنیم، افراد مسن امروزی کسانی هستند که می توانند در ۷۰ سالگی یک ماراتون انجام دهند یا یاد بگیرند که در ۸۰ سالگی کار جدیدی انجام دهند، تنها کاری که می توانیم انجام دهیم این است که از بدن خودمان مراقبت کنیم تا زیبایی و جوانی خود را حفظ کنیم.

کد خبر: 1258902

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =