آموزش آشپزی / طرز تهیه پلو باقالی مخلوط

پلو باقالی مخلوط نوعی پلو مخلوط خوشمزه است که از ترکیب برنج با باقالی، شوید، هویج، سیب زمینی و گوشت تهیه می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ پلوهای مخلوط در سفره غذای ایرانی‌ها جایگاه مخصوص به خود را دارند. باقالی پلو، کلم پلو، هویج پلو، شیرین پلو، کشمش پلو مرصع پلو و... از انواع پلوهای مخلوطی هستند که در مهمانی‌ها طرفداران خاص خود را دارند. شما همیشه می‌توانید با موادی که در دسترس دارید دست به ابتکار بزنید و یک بشقاب پلو مخلوط خوشمزه بپزید.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی / طرز تهیه باقالی پلو با خوراک کوفته قلقلی

پلو باقالی مخلوط نوعی پلو مخلوط بسیار خوشمزه است که از ترکیب پلو با باقالی، سیب زمینی، هویج و گوشت چرخ شده تهیه می‌شود و عطر و طعم فوق‌العاده‌ای دارد. اگر از درست کردن غذاهای تکراری خسته شده‌اید و به دنبال درست کردن غذاهای جدید برای اعضای خانواده هستید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه پلو باقالی مخلوط همراه ما باشید.

مواد لازم
برنج: ۳ پیمانه
باقالی سبز:۲ پیمانه
گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
سیب زمینی متوسط: ۱ عدد
هویج: ۲ عدد
پیاز درشت: ۱ عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر و پاپریکا: به میزان لازم
زعفران دم کرده غلیظ: ۲ قاشق غذاخوری
شوید خشک: ۱ پیمانه
روغن: به میزان لازم

طرز تهیه پلو باقالی مخلوط؛ پلو خوشمزه بهاری

برای درست کردن این پلو مخلوط خوشمزه ابتدا برنج را با آب ولرم و نمک به مدت ۴ ساعت خیس کنید. سیب زمینی و هویج را پوست بگیرید و بعد به صورت نگینی خرد کنید. مقداری روغن داخل ماهی تابه بریزید و هویج و سیب زمینی خرد شده را حدود ۵ دقیقه تفت بدهید و کنار بگذارید.

پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و داخل همان ماهی تابه بریزید و مقداری روغن اضافه کنید. بعد از اینکه پیاز نرم و سبک شد، گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و روی آن نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر و پاپریکا بریزید و چند دقیقه مواد را تفت بدهید. در مرحله بعد باقالی سبز تازه را اضافه کنید و با مواد تفت بدهید و بعد هویج و سیب زمینی را که از قبل تفت داده بودید، اضافه کنید. در آخر مقداری زعفران دم کرده روی مواد بریزید و ۱۰ دقیقه بعد اجاق گاز را خاموش کنید.

برنج را آبکش کنید و ته‌دیگ موردنظرتان را کف قابلمه قرار بدهید. کمی از برنج آبکش شده را داخل قابلمه بریزید و مقداری از مایه پلو روی برنج بریزید و یکی دو قاشق شوید خشک روی مواد بپاشید. دوباره برنج بریزید و این کار را تا جایی که برنج و مایه پلو تمام شود ادامه بدهید. حالا دمکنی بگذارید و برنج را به مدت ۴۵ دقیقه دم کنید. بعد از اینکه برنج دم کشید، کمی روغن داغ و زعفران روی برنج بریزید و بعد برنج را هم بزنید و داخل ظرف سرو بکشید، نوش جان.

منبع: فرارو

انتهای پیام/

کد خبر: 1266167

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =