۱۹ اثر جدید ویژه نمایشگاه کتاب ۱۴۰۴ آماده کردیم/ در هر روز نمایشگاه یک کتاب جدید معرفی و عرضه می‌کنیم

مدیرعامل انتشارات روایت فتح گفت: امسال ۱۹ کتاب جدید داریم که تا حالا در هیچ نمایشگاهی شرکت نکردند و مهمتر اینکه ۹ اثر از این ۱۹ اثر فقط ویژه نمایشگاه ۱۴۰۴ آماده شده است.

مهدی محمدخانی مدیرعامل انتشارت روایت فتح در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی ایسکانیوز در خصوص فعالیت های این نشر در سی و ششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: روایت فتح در نمایشگاه پیش رو در نظر دارد جمع نسبتا قابل قبولی از کتاب‌های جدید را به مخاطبین خودش عرضه کند و برای مثال ما امسال ۱۹ کتاب جدید داریم که تا حالا در هیچ نمایشگاهی شرکت نکردند و نکته مهمتر اینکه ۹ اثر از این ۱۹ اثر فقط ویژه نمایشگاه ۱۴۰۴ آماده شده و در طی ایام نمایشگاه به چاپ می‌رسد و به جمع کتاب‌های ما اضافه خواهد شد.

وی با بیان اینکه از این آثار سه کتاب مرتبط با سه شهید حادثه تروریستی هستند که فکر می‌کنم از آثار خاص ما باشند بیان کرد: ما در سال گذشته ۱۰ اثر به زبان انگلیسی آماده سازی کردیم که اینها آثاری از کتاب‌های نشر خودمان بودند که به زبان انگلیسی ترجمه شده و انشاالله در نمایشگاه و در بین سایر کتاب‌های قابل استفاده هستند.

محمدخانی افزود: انتشارات ما در سال گذشته حدود ۱۴۰ عنوان کتاب را تجدید چاپ کرد و ۲۰ عنوان از آثار جدید را به جمع کتاب‌های خودش اضافه کرد. همینطور ۷ اثر صوتی را توانستیم منتشر کنیم که مجموعه «زندگی ما» که زندگی علما را مدنظر قرار داده و بررسی کرده بخشی از این آثار صوتی هستند.

وی حرکت در امتداد مسیر آموزش برای جوانانی که علاقمند هستند که در جمع عزیزانی که در حوزه ادبیات مقاومت فعالیت می‌کنند حاضر بشوند دوره های آموزشی را ادامه دادیم را از دیگر برنامه های انتشارات روایت فتح دانست و عنوان کرد: در سال گذشته حدود ۱۳۰ نفر هنرآموز و دانشجو جذب شدند که از این بین تعدادی فارغ التحصیل داشتیم و انشالله بتوانند در سال‌های آینده بین عزیزانی که در حوزه تحقیق و تألیف کتاب‌ها فعالیت می‌کنند اثری از آثار این عزیزان داشته باشیم.

مدیرعامل انتشارت روایت فتح در رابطه با برنامه‌های جانبی در نمایشگاه سی و ششم خاطرنشان کرد: فعالیت‌هایی مثل روز شهید، برنامه‌هایی مثل جشن امضا و حضور نویسندگان و حضور خانواده شهدا از جمله برنامه‌هایی است که در غرفه انتشارات در نمایشگاه ۱۴۰۴ اجرا خواهد شد.

وی بیان کرد: ثبت نام برای دوره های آموزشی و مسابقه شهید ابومهدی المهندس از جمله برنامه های دیگری است که اطلاع رسانی خواهد شد. برنامه های رونمایی و تبلیغی و ترویجی متنوعی برنامه ریزی شده که از این بین نشست رونمایی کتاب «چند قدم تا تو» نوشته خانم الهه آخرتی برگزار خواهد شد.

محمدخانی ادامه داد: نشست رونمایی کتاب «اینجا همانجاست» نیز در محل غرفه مجمع ناشران انقلاب اسلامی برنامه‌ریزی شده است. همینطور جشن امضای کتاب پرفروش «بیست سال و سه روز» از جمله برنامه‌ های دیگری است که در محل مجمع ناشران انقلاب اسلامی برپا خواهد شد.

وی در پایان با بیان اینکه ما به ازای هر روز یک اثر جدید منتشر خواهیم کرد افزود: ۹ اثر جدید از آثارمان در ایام نمایشگاه به جمع کتاب هایمان اضافه خواهد شد. کتاب‌های با عناوین «جان و دل»، «چند قدم تا تو»، «مردان خانه من»، «پشت میز نَشین‌ها»، «شاید عشق»، «تکیه‌گاهت منم»، «آبشت»، «دینامیک به روز» و «اینجا همانجاست» ۹ اثر جدیدی هستند که در ایام نمایشگاه به جمع آثار انتشارات روایت فتح اضافه خواهند شد.

گفتنی است سی و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۱۷ لغایت ۲۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ با شعار «بخوانیم برای ایران» در محل مصلای امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1266417

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =