ایران باید در کمترین زمان ممکن بمب اتمی بسازد / لزوم هوشیاری کامل در برابر فتنه‌های پنهان و آشکار آمریکا

محمدظاهر حلیمی با تاکید بر اینکه ملت‌های آزادیخواه باید با هوشیاری کامل مراقب فتنه‌های پنهان و آشکار آمریکایی‌ها باشند و لحظه‌ای به وعده آنها اعتماد نکنند، اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران باید با بهره‌گیری از توان علمی و تکنولوژیکی خود در کمترین زمان بمب اتمی بسازد و تنها از این طریق می‌تواند بازدارندگی لازم را ایجاد کند.

به گزارش خبرنگار بین‌الملل ایسکانیوز، به اذعان بسیاری از ناظران بین‌المللی و مقامات سیاسی کشورها، جمهوری اسلامی ایران پیروز قطعی در نبرد اخیر با رژیم صهیونیستی و حامیانش بود. نبردی که در آن کل محور شرارت از جمله آمریکا و سه کشور اروپایی فرانسه، انگلیس و آلمان تمام قد در کنار صهیونیست‌ها ایستادند و علاوه بر حمایت سیاسی، پشتیبانی تسلیحاتی نیز از آن انجام دادند.

ایالات متحده نیز در نهایت با تصور اینکه می‌تواند صحنه را به نفع رژیم صهیونیستی تغییر دهد، حمله مستقیم به تاسیسات هسته‌ای ایران را در دستور کار قرار داد که البته این اقدام نه تنها کمکی به صهیونیست‌ها نکرد و موشک‌های ایرانی تل‌آویو و نقاط دیگر اراضی اشغالی را به آتش کشیدند، موجب عملیات مقتدرانه نیروهای مسلح ایران با عنوان «بشارت فتح» به پایگاه هوایی ارتش تروریستی آمریکا در قطر شد.

آمریکا پس از مشاهده تحقیر خود در عرصه بین المللی و به ویژه در مقابل چشمان بیدار ملت‌های منطقه از طریق کشور قطر از ایران درخواست آتش‌بس کرد. نیروهای مسلح ایران ضمن تاکید بر اینکه اعتمادی به محور شرارت ندارد و دستش بر روی ماشه قرار دارد، درخواست ذلیلانه آمریکا را پذیرفت. با این حال به نظر نمی‌رسد که این آتش‌بس دوام چندانی داشته باشد و احتمال نقض آن توسط رژیم صهیونیستی وجود دارد.

بیشتر بخوانید:

ایران برای بازدارندگی به سلاح هسته‌ای نیاز دارد / احتمال نقض آتش‌بس از سوی اسرائیل جدی است

سرویس بین الملل ایسکانیوز به منظور بررسی ابعاد این جنگ و بررسی بازتاب‌های آن مصاحبه‌ای با «محمدظاهر حلیمی» -استاد دانشگاه ابن سینا در شهر کابل- انجام داد. این استاد افغانستانی در پاسخ به احتمال نقض آتش‌بس توسط آمریکا و رژیم صهیونیستی گفت: استعمار غرب از گذشته دور تا کنون نشان داده که هیچ گونه پایبندی به تعهدات خود ندارند و تنها مسئله مهم برای آنها اهدافی است که برای خود تعریف می‌کنند؛ بنابراین از امروز تا همیشه تاریخ، ملت‌های آزادیخواه باید با هوشیاری کامل مراقب فتنه‌های پنهان و آشکار آنها باشند و لحظه‌ای به وعده آنها اعتماد نکنند.

حلیمی در خصوص شخص ترامپ و موضع‌گیری‌های متناقض او در مدت 12 روز جنگ تحمیلی به ایران اظهار کرد: اگرچه به نظر می‌رسد ترامپ مانند یک سیاستمدار حرفه‌ای رفتار و گفتار منسجمی ندارد، اما اهداف تعریف شده در آمریکا، جهت‌گیری‌های سیاسی و اقتصادی آن کشور را پیش می‌برد. وی افزود: از این موضوع هم نباید غافل شد که انتخاب چنین فردی به عنوان رئیس جمهور آمریکا نشان دهنده انتخاب نادرست مردم آمریکاست که برخی نخبگان آمریکایی آمدن ترامپ را نتیجه عملکرد بد بایدن می‌دانند.

این استاد افغانستانی در پاسخ به اینکه بازتاب قدرت موشکی ایران در بین ملت‌های منطقه چگونه بود و تا چه اندازه بازدارندگی ایجاد کرد، گفت: جمهوری اسلامی هر چند در شروع تجاوز اسرائیل غافلگیر شد و بسیار ضربه شدیدی خورد، اما در ادامه توانست کنترل خود بر اوضاع را بالا ببرد و بر اوضاع مسلط شود و در نهایت ثابت کرد که از توانایی بالای نظامی در منطقه برخوردار است و به قدرت‌های جهانی نشان داد که نمی‌توانند به رفتارهای سلطه‌طلبانه خود در منطقه ادامه دهند.

استاد دانشگاه ابن سینای کابل در خصوص آینده تحولات منطقه تصریح کرد: جمهوری اسلامی برتری خود را در حوزه نظامی اثبات کرد اما یک چیز را اگر غفلت کند حتما دوباره با مشکل مواجه خواهد شد. وی افزود: قدیمی‌های می‌گویند «مرگ یک بار و شیون هم یک بار» لذا جمهوری اسلامی ایران باید با بهره‌گیری از توان علمی و تکنولوژیکی خود در کمترین زمان ممکن بمب اتم خود را بسازد و از این طریق خط بطلانی به اهداف دشمنانش بکشد.

حلیمی تاکید کرد که ایران تنها از این طریق می‌تواند بازدارندگی لازم و صد در صدی را به دست آورد و مسئولان ایرانی باید بدانند که هرگونه مذاکره با غربی‌ها بی‌نتیجه و صرفا اتلاف زمان و منابع است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1272154

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =

    نظرات

    • نظرات منتشر شده: 2
    • نظرات در صف انتشار: 3
    • نظرات غیرقابل انتشار: 0
    • IR ۱۱:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۵
      2 2
      امروز بايد ساخت بمب هسته‌ای تبديل به مطالبه ملی هر ایرانی شود .جاوید و مانا ایران و ایرانی
    • سینا IR ۱۸:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۵
      2 2
      خدا کنه رهبر نظرش رو تغییر بده