گرسنگی یا مرگ؛ سرنوشتی که رژیم صهیونیستی برای فلسطینی‌ها می‌خواهد/ صدور دستور شلیک به غیرنظامی‌ها توسط ارتش اسرائیل

نهادهای حقوق بشری بین‌المللی پس از کشتار وحشیانه مردم غزه خواستار برچیده شدن بنیاد بشردوستانه ساخت آمریکا و اسرائیل در این منطقه شده‌اند که در هفته‌های اخیر بیش از ۵۰۰ فلسطینی در حین تلاش برای دریافت کمک‌های غذایی و بشردوستانه هدف شلیک مستقیم قرار گرفته و جان باخته‌اند و ۴ هزار نفر دیگر زخمی شده‌اند.

به گزارش خبرنگار بین‌الملل ایسکانیوز، در حالی که در طول جنگ دو هفته‌ای ایران و رژیم صهیونیستی، اسرائیل تلاش می‌کرد تا با بهره‌گیری از فریب‌های رسانه‌ای، استفاده از سخنگویان فارسی‌زبان و ادعاهایی چون «عدم دشمنی با مردم ایران» بر افکار عمومی تأثیر بگذارد، طبل رسوایی این رژیم بار دیگر به صدا درآمد؛ رسوایی‌ای که نه‌تنها در تاریخ اشغالگری‌اش در فلسطین سابقه دارد، بلکه اکنون حتی سازمان‌های بین‌المللی مدافع منافع اسرائیل نیز قادر به سرپوش‌گذاری بر آن نیستند.

بیشتر بخوانید:

نتانیاهو نه در سیاست داخلی و نه خارجی توجهی به قوانین ندارد/ بحران انتصاب رئیس شین‌بت

در همین راستا، بیش از ۱۳۰ سازمان غیردولتی خواستار توقف فوری طرح مرگبار موسوم به بنیاد بشردوستانه غزه شدند؛ نهادی که با حمایت آمریکا و اسرائیل در چند ماه گذشته، پس از محاصره‌ی کامل سه‌ماهه‌ی نوار غزه آغاز به کار کرد و اکنون به محل جدید جنایت علیه بشریت بدل شده است.

طبق آمارها از زمان آغاز این فعالیت‌ها، بیش از ۵۰۰ فلسطینی در حین تلاش برای دریافت کمک‌های غذایی و بشردوستانه هدف شلیک مستقیم قرار گرفته و جان باخته‌اند و حدود ۴ هزار نفر دیگر زخمی شده‌اند.

در بیانیه مشترکی که روز سه‌شنبه از سوی برخی نهادها از جمله آکسفام، نجات کودکان، عفو بین‌الملل، پزشکان بدون مرز و اکشن‌اید منتشر شد آمده است: «امروز، فلسطینی‌ها در غزه با یک انتخاب غیرممکن مواجه‌اند: یا گرسنگی بکشند یا برای یافتن غذا به مناطق مرگ قدم بگذارند».

قبل از این نهاد در دوران آتش‌بس موقت از اواسط ژانویه تا اواسط مارس، حدود ۴۰۰ نقطه توزیع غذا در نوار غزه فعال بود؛ اما اکنون این تعداد به چهار نقطه نظامی کاهش یافته است که همین امر، بیش از دو میلیون نفر را وادار کرده تا در صف‌های شلوغ قرار بگیرند؛ صف‌هایی که در آنها نیز با گلوله‌های اسرائیلی روبه‌رو می‌شوند.

گفتنی است روزنامه صهیونیستی هاآرتص روز دوشنبه گزارش داد که مقامات نظامی اسرائیل رسما اذعان کرده‌اند که به غیرنظامیان فلسطینی در حال صف‌کشیدن برای کمک، شلیک کرده‌اند، در حالی که این افراد هیچ تهدیدی ایجاد نکرده بودند. این اعتراف پس از گزارش روز جمعه‌ی همین روزنامه منتشر شد که در آن، برخی سربازان اسرائیلی تأیید کرده بودند به دستور مافوق‌هایشان به سوی غیرنظامیان گرسنه آتش گشوده‌اند.

افزون بر این، طبق گزارشی از میدل ایست آی، سازمان ملل متحد بیش از ۶۰ شرکت را که با جنایات جنگی و نسل‌کشی در غزه همکاری داشته‌اند، معرفی کرده است. این گزارش که توسط فرانچسکا آلبانیز -گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور سرزمین‌های اشغالی فلسطین- منتشر شده، جنگ جاری را «کارزار نسل‌کشی» توصیف کرده است که به نفع شرکت‌های چندملیتی اجرا می‌شود.

این گزارش ۲۷ صفحه‌ای بر اساس بیش از 200 گزارش از نهادهای حقوق بشری، دانشگاهیان و شرکت های خصوصی انجام شده است. بر اساس ادعای مطرح شده در گزارش: بیش از ۶۰ شرکت از بخش‌هایی از جمله تولید اسلحه، فناوری و ساخت و ساز نام برده شده‌اند. همچنین شرکت‌های لاکهید مارتین و لئوناردو هم متهم به تأمین سلاح‌های مورد استفاده در بمباران غزه هستند. همچنین گفته می‌شود کاترپیلار و اچ‌دی هیوندای ماشین‌آلات مورد استفاده در تخریب خانه‌ها و تخریب در مناطق فلسطینی را تأمین کرده‌اند.

به علاوه شرکت‌های آلفابت (گوگل)، آمازون، مایکروسافت، آی‌بی‌ام و پالانتیر به عنوان «محورهای» عملیات نظارتی و فناوری نظامی اسرائیل توصیف شده‌اند. طبق گزارش‌ها، پالانتیر پشتیبانی هوش مصنوعی را به نیروهای اسرائیلی ارائه می‌دهد، اگرچه گزارش فاقد نمونه‌های دقیق است.

بدین ترتیب بار دیگر به اثبات رسید در حالی که اسرائیل که خود را مدافع ارزش‌های غربی و دموکراسی معرفی می‌کند، شواهد میدانی چیزی متفاوت را نشان می‌دهد. چهره‌ای که امروز دیگر در پشت پرده پنهان نمی‌ماند و حتی نهادهای بین‌المللی ناچار به افشاگری در برابر آن شده‌اند.

خبرنگار: ماری ملکی

انتهای پیام/

کد خبر: 1272803

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =