تصویب استفاده از اساتید بازنشسته در دانشگاه‌های غیرانتفاعی/ کارت ورود به جلسه نوبت دوم آزمون سراسری از ۲۲ تیر منتشر می‌شود

تصویب استفاده از ظرفیت اساتید بازنشسته در دانشگاه‌های غیرانتفاعی، انتشار کارت ورود به جلسه نوبت دوم آزمون سراسری از ۲۲ تیر و انتشار فراخوان جدید جذب هیئت علمی دانشگاه آزاد تا یک هفته آینده از مهم‌ترین رویدادهای حوزه آموزش عالی در هفته اخیر بود.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، آموزش عالی در هفته‌ای که گذشت با خبرهایی از جمله تصویب استفاده از ظرفیت اساتید بازنشسته در دانشگاه‌های غیرانتفاعی، انتشار کارت ورود به جلسه نوبت دوم آزمون سراسری از ۲۲ تیر و انتشار فراخوان جدید جذب هیئت علمی دانشگاه آزاد تا یک هفته آینده همراه بود.

از دیگر رویدادهای این هفته می‌توان به استفاده از ظرفیت‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی برای موضوعات آموزش عالی، برگزاری تعداد ۱۱ آزمون‌ گروه علوم پزشکی در مردادماه و دانشگاهیان مطالبه‌گر حقوق از دست‌رفته مردم ایران از مجامع بین‌المللی اشاره کرد. ایسکانیوز در ادامه این گزارش، جزئیاتی از این رویدادها ارائه می‌دهد.

استفاده از ظرفیت‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی برای موضوعات آموزش عالی

روح‌الله رازینی مشاور وزیر علوم در امور شورای عالی انقلاب فرهنگی و سایر شوراهای عالی گفت: استفاده از ظرفیت‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی برای موضوعات آموزش عالی، در وزارت علوم پیگیری می‌شود.

وی با اشاره به تمرکز وزارت علوم بر اجرایی کردن طرح آمایش آموزش عالی گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی، وزارتین علوم و بهداشت هر سه بر موضوع اجرایی شدن آمایش تاکید دارند. طرح آمایش از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی پیگیری می‌شود و وزارت علوم نیز با شورای عالی انقلاب فرهنگی همراه است چون این موضوع در اولویت هر دو مجموعه است.

پارساهای پایگاه «گنج» یک میلیون و ۵۰۰ هزار بار دریافت شدند

بر پایه فصل سوم «آئین‌نامه ثبت و اشاعه پیشنهادها، پایان‌نامه‌ها، و رساله‌های تحصیلات تکمیلی و صیانت از حقوق پدیدآوران در آن‌ها» (شماره ۱۹۵۹۲۹/و تاریخ ۶/۹/۱۳۹۵)؛ دسترسی آزاد و رایگان به تمام‌متن پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها (پارسا) در پایگاه اطلاعات علمی ایران «گنج» از سال ۱۳۹۵ و با پرچم‌داری دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های این وزارت آغاز شد.

بر این پایه، در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳، دسترسی رایگان به تمام‌متن ۷۱۵ هزار و ۸۸۱ پایان‌نامه کارشناسی ارشد و ۷۵ هزار و ۳۴۱ رساله دکتری در «گنج» فراهم بود. در این سال تحصیلی، تمام‌متن ۴۵۵ هزار و ۱۹۰ پایان‌نامه و ۵۲ هزار و ۲۵۰ رساله را ۱۸۳ هزار کاربر، نزدیک به یک میلیون و ۵۰۰ هزار بار دریافت کردند.

تصویب استفاده از ظرفیت اساتید بازنشسته در دانشگاه‌های غیرانتفاعی

هیئت عالی جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی در سیصد و پنجاه و هفتمین جلسه مورخ ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ در خصوص استفاده از ظرفیت اعضای هیئت علمی بازنشسته در دانشگاه‌های غیر انتفاعی و غیر دولتی به شرح ذیل تصویب کرد:

دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی غیر دولتی و غیر انتفاعی می‌توانند به منظور استفاده از تجربه و دانش اعضای هیئت علمی بازنشسته دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی در سقف ۵۰ درصد هیئت علمی مؤسسات به جهت توانمندی‌های جسمی و علمی که از کفایت لازم برخوردار هستند در مؤسسه متبوع استفاده کنند. بدیهی است صلاحیت‌های، علمی عمومی و خودارزیابی شخصیتی اعضای هیئت علمی بازنشسته در هیئت اجرایی جذب مؤسسه ذیربط مجدداً مورد بررسی قرار می‌گیرد.

رئیس دانشگاه الزهرا: مطالبه‌گر حقوق از دست‌رفته مردم ایران از مجامع بین‌المللی هستیم

زهرا ناظم بکایی رئیس دانشگاه الزهرا با شرکت در پویش صد استاد، یک نگاه و دانشگاه در خدمت جنگ و مردم گفت: انقلاب منحصر به فرد امام خمینی کبیر طی ۴۷ سال گذشته به نقطه‌ای رسیده که امروز رویارویی مستقیم با جبهه کفر و نفاق جهانی را طی می‌کند. در روزهای اخیر شاهد حملات وحشیانه رژیم غاصب صهیونیستی به مردم بی‌گناه کشور بودیم که طی این حملات جمع کثیری از فرماندهان ارشد، دانشمندان والامقام و مردم بی‌گناه ما به شهادت رسیدند.

وی اظهار کرد: دانشگاه الزهرا به عنوان دانشگاه بانوان جمهوری اسلامی وظیفه خود می‌داند که مطالبه خود را از تمام مجامع بین‌المللی و حقوقی جهان در رابطه با حق از دست رفته تمام کودکان و زنانی که در طی این حملات به درجه رفیع شهادت رسیدند، اعلام کند. ما خواهان این هستیم که مجامع بین‌المللی حقوق از دست رفته زنان و کودکان و مردم بی‌گناه ایران را در این حملات بپردازند و مطالبه‌گر این حقوق هستیم.

انتشار فراخوان جدید جذب هیئت علمی دانشگاه آزاد تا یک هفته آینده

محمدصادق ضیایی رئیس مرکز جذب و امور هیئت علمی دانشگاه آزاد گفت: مراحل آماده‌سازی فراخوان جدید جذب هیئت علمی دانشگاه در حال نهایی شدن است و انتظار می‌رود این فراخوان حداکثر تا یک هفته دیگر منتشر شود.

وی افزود: تمام اقدامات اولیه انجام شده و به‌رغم برخی چالش‌ها که پس از وقوع اتفاقات اخیر پیش آمد، فرآیند ساماندهی این موضوع در حال تکمیل است. جدول‌های نهایی نیز در دست بررسی است و به‌زودی اعمال خواهد شد. اگر خوش‌بینانه نگاه کنیم، انتشار فراخوان جذب هیئت علمی حداکثر تا یک هفته تا ده روز آینده انجام خواهد شد و ان‌شاءالله از سوی مرکز جذب دانشگاه اطلاع‌رسانی خواهد شد.

خبرهای آزمونی هفته گذشته

کارت ورود به جلسه نوبت دوم آزمون سراسری ۲۲ تیر منتشر می‌شود

رضا محمدی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: کارت‌ و راهنمای شرکت در نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ از روز ‌یکشنبه ۲۲ تیرماه ۱۴۰۴ در سامانه جامع آزمون سراسری برای مشاهده و پرینت فعال خواهد شد.

وی افزود: کارت و راهنمای شرکت در آزمون از روز یکشنبه ۲۲ تیرماه تا روز چهارشنبه ۲۵ تیر در سامانه جامع آزمون سراسری مندرج در درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور برای مشاهده و پرینت فعال خواهد شد و متقاضیان باید با ورود به کارپوشه خود یک نسخه پرینت از راهنما و کارت شرکت در آزمون تهیه کنند و توجه داشته باشند که متقاضیان ۲ گروه آزمایشی، دارای ۲ کارت ورود به جلسه آزمون هستند.

آغاز مصاحبه‌های دکتری دانشگاه آزاد از چهارشنبه ۱۸ تیر

مصاحبه مجازی دوره دکتری تخصصی سال ۱۴۰۴ این دانشگاه از روز چهارشنبه ۱۸ تیر آغاز شده و تا روز جمعه ۱۰ مرداد ادامه خواهد داشت.

کلیه داوطلبانی که برای مصاحبه دوره دکتری تخصصی سال ۱۴۰۴ و دوره بدون آزمون ویژه استعدادهای درخشان دعوت شده‌اند و در موعد مقرر ثبت‌نام کرده‌اند، می‌توانند با مراجعه به سامانه www.azmoon.org، ضمن اطلاع از تاریخ و زمان دقیق مصاحبه، اطلاعات لازم برای ورود به جلسه را دریافت کنند.

برگزاری تعداد ۱۱ آزمون‌ گروه علوم پزشکی در مردادماه

معاونت آموزشی وزارت بهداشت در پی حملات اخیر رژیم صهیونیستی به کشور و با توجه به شرایط خاص کشور در سه نوبت دستورالعمل جامعی برای ادامه آموزش در دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور صادر کرد و در بخشی از آن شرایط لغو و برگزاری چند آزمون گروه علوم پزشکی را اعلام کرد.

پس از مشخص شدن زمان جدید برای آزمون های لغو شده، مقرر شد تعداد ۱۱ آزمون گروه علوم پزشکی در مردادماه ۱۴۰۴ برگزار شوند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1273495

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =