حرکت پهلوانانه قهرمان کشتی المپیک توکیو

محمدرضا گرایی قهرمان کشتی فرنگی ایران با حضور در مرکز نگهداری کودکان بدسرپرست شیراز مدال طلای خود را به کودک معلول و ورزشکار این مرکز اهدا کرد.

به گزارش گروه ورزشی ایسوانیوز، محمدرضا گرایی ملی‌پوش پرافتخار تیم ملی کشتی فرنگی کشورمان به وعده خود در قبال ابوالفضل، کودک بدسرپرست و ورزشکار معلولی که از ناحیه دو پا دچار مشکل است، عمل کرد. وی پس از دریافت پیامی از سوی این کودک در شبکه اجتماعی اینستاگرام، به همراه ساسان خوبیاری، رئیس هیئت کشتی استان فارس و جمعی از مسئولان این هیئت، به مرکز نگهداری کودکان بدسرپرست شیراز رفت و با ابوالفضل دیدار کرد.

گرایی در این دیدار صمیمی ضمن گفت‌وگو و خوش‌وبش با کودکان این مرکز، مدال طلای خود در رقابت‌های لیگ پادوبنی را به ابوالفضل اهدا کرد. همچنین مسئولان هیئت کشتی استان فارس در این دیدار قول دادند از این کودکان برای حضور در عرصه ورزش به‌ویژه رشته کشتی حمایت کنند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1286242

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =