پیش نشست علمی جایزه جهانی امام خمینی(ره) در دانشگاه اشرفی اصفهانی

در نشستی علمی پیرامون جایزه جهانی امام خمینی(ره) اندیشمندان داخلی و خارجی، سخنرانان بر ضرورت تزکیه نفس، تهذیب اخلاق و پیوند عرفان با عمل اجتماعی در اندیشه امام راحل تأکید کردند؛ این جایزه تاکنون بیش از ۶ هزار اثر از سراسر جهان را گردآوری کرده است.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از اصفهان، در این مراسم که در دانشگاه اشرفی اصفهانی برگزار شد، ابعاد علمی، اخلاقی و شخصیتی امام خمینی(ره) تشریح و اهداف فرهنگی جایزه بین‌المللی تبیین گردید.

رضا انشائی، رئیس دانشگاه اشرفی اصفهانی و عضو هیئت‌علمی، با اشاره به اسوه بودن پیامبران، بر لزوم تهذیب نفس پیش از تعلیم تأکید کرد و نقل قول کرد: «ممکن است با درس‌خواندن عالم شوید، اما مهم این است که مهذب شوید.»

وی به ساده‌زیستی، مردم‌داری و پیوند علم با عمل در سیره امام اشاره و خاطره‌ای از تواضع ایشان در خصوص بچه‌داری نقل کرد.

محمود واعظی، دبیر علمی جایزه، از گردآوری بیش از ۶ هزار اثر (شامل ۳ هزار کتاب، مقاله و پایان‌نامه) خبر داد و افزود: جایزه در دو محور به مروجان اندیشه امام مانند سیدحسن نصرالله و علمای یمن و نیجریه، و شخصیت‌های علمی با آثار قلمی اعطا می‌شود.

وی از برگزاری نشست‌های مرتبط در دانشگاه‌های الزهرا، امام خمینی و آکادمی علوم قضایی روسیه، و همکاری با شهر کازان خبر داد.

عسگر دیرباز، استاد حوزه و عضو مجلس خبرگان رهبری، رشد معنویت را نیازمند برنامه‌ریزی و استمرار دانست و گفت: «عرفان نظری زمانی ارزشمند است که به عرفان عملی تبدیل شود.»

اشرفی، عضو هیئت امنای دانشگاه، امام را فقیه، فیلسوف، عارف و بنیان‌گذار جمهوری اسلامی توصیف کرد که با تسلط بر فلسفه اسلامی و غرب، نظام فکری منسجم ارائه داد و بر اصلاح ریشه‌ای جامعه از طریق تغییر حکومت تأکید داشت.

مهدی جعفری، رئیس دانشکده حقوق و الهیات، در پاسخ به چالش هوش مصنوعی گفت: آثار فعلی متعلق به دهه‌های گذشته است و چالشی وجود ندارد، اما در آینده ضوابط اصالت آثار تدوین خواهد شد.

خبرنگار: مهدی ناصری

انتهای پیام./

کد خبر: 1286357

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =