ترافیک سنگین در جاده‌های برفی کندوان و هراز

سرپرست مرکز مدیریت راه‌های مازندران از بارش برف در محورهای کوهستانی استان خبر داد و گفت: ترافیک در محورهای کندوان و هراز در برخی محدوده‌ها سنگین است.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز،علی صادقی،سرپرست مرکز مدیریت راه‌های مازندران با اشاره به شرایط جوی محورهای استان اظهار کرد: در حال حاضر بارش شدید برف در محورهای کندوان و هراز جریان دارد که موجب لغزندگی سطح جاده‌ها شده است.

وی افزود: محور کندوان در هر دو مسیر رفت و برگشت باز است اما به دلیل بارش برف و افزایش حجم تردد، در برخی محدوده‌ها شاهد ترافیک سنگین هستیم.

سرپرست مرکز مدیریت راه‌های مازندران با بیان اینکه در محور هراز نیز ترافیک در برخی مقاطع سنگین گزارش شده است، ادامه داد: رانندگان با احتیاط بیشتر و رعایت فاصله طولی در این مسیر تردد کنند.

صادقی وضعیت محورهای سوادکوه و کیاسر را عادی و روان اعلام کرد و گفت: در این محورها بارندگی به صورت باران است و مشکل خاصی برای تردد وجود ندارد.

وی از رانندگان خواست با توجه به تداوم شرایط ناپایدار جوی، از سفرهای غیرضروری در محورهای کوهستانی خودداری کرده و در صورت ضرورت سفر، حتماً تجهیزات زمستانی به همراه داشت ه باشند.

انتهای پیام/

کد مطلب: 1300608

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha