آخرین وضعیت واردات واگن‌های مترو از چین

شهردار تهران آخرین وضعیت ساخت واگن های مترو در چین را اعلام کرد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، علیرضا زاکانی درخصوص آخرین وضعیت قرارداد شهرداری تهران با چین برای ساخت واگن های مترو، اظهار کرد: قرارداد خرید قطار از چین همچنان فعال است و تاکنون دو رام قطار ساخته شده است.

وی افزود: آماده‌ایم که آرامش در منطقه ایجاد شود و جنگ جنایتکارانه‌ای که دشمن به راه انداخته با پیروزی قطعی و نهایی ما به پایان برسد، پس از آن، با افتخار این قطارها وارد کشور خواهند شد اما بخش اصلی این قرارداد از برج چهارم امسال به نتیجه میرسد و تعداد رام‌هایی که وارد و سپس داخلی‌سازی خواهد شد، به بیش از ۱۴ رام میرسد.

زاکانی ادامه داد: این عدد بسیار خوبی است که امکان افزایش سرعت خدمات‌رسانی را فراهم می‌کند. در کنار این اقدامات، برنامه‌هایی برای کاهش سرفاصله قطارها در حال اجرا است، مانند ایجاد پایانه‌های تعمیرات قطارها که این موضوع موجب کاهش سرفاصله حرکت قطارها خواهد شد. همچنین، با افزایش تعداد واگن‌ها، کیفیت خدمات در مترو به طور چشمگیری بهبود خواهد یافت و تحول بزرگی در این زمینه ایجاد می‌شود.

وی در پایان تصریح کرد: قطار ساخته شده از برج ۱۱ سال گذشته آماده و در چین به ما تحویل داده شد؛ این اقدام مقدمه‌ای برای انتقال به ایران بود، اما با آغاز جنگ، ورود قطارها به تأخیر افتاد. با این حال، بعد از جنگ شاهد ورود اولین قطار خواهیم بود. تأمین ارز و همه کارهای لازم برای این پروژه انجام شده است.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

کد مطلب: 1304148

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha