ترور فرمانده القسام نقض آشکار آتش‌بس است

جنبش جهاد اسلامی فلسطین با صدور بیانیه‌ای، ترور رئیس ستاد کل گردان‌های القسام توسط رژیم صهیونیستی را محکوم و آن را نقض آشکار آتش‌بس دانست.

به گزارش گروه بین‌الملل ایسکانیوز، از خبرگزاری شهاب، جنبش جهاد اسلامی در این بیانیه افزود: ما با افتخار، شهادت مجاهد بزرگ محمد عوده (ابوعمرو) از فرماندهان ارشد گردان‌های شهید عزالدین القسام را به ملت پایدار فلسطین و تمامی امت عربی و اسلامی تسلیت می‌گوئیم. این فرمانده در پی یک عملیات ترور بزدلانه و کینه‌توزانه توسط ارتش جنایتکار صهیونیستی به شهادت رسید.

در این بیانیه با اشاره به بدعهدی دشمن صهیونیستی آمده است: این ترور، نقض فاحش توافق آتش‌بس در غزه و پشت‌پا زدن به تمامی تفاهم‌ها و تعهداتی است که پیش‌تر به میانجی‌گران داده شده بود. تداوم هدف قرار دادن مناطق مسکونی و ترور فرماندهان، برخلاف تمام موازین انسانی است و با حمایت و شراکت مستقیم دولت آمریکا صورت می‌گیرد.

جهاد اسلامی با تأکید بر ادامه راه جهاد افزود: خون شهدای ما تنها باعث پافشاری بیشتر بر حقوق سلب‌ناپذیر ملت فلسطین خواهد شد. خون قاطبه فرماندهان و مجاهدان، سوختِ موتور مقاومت است و اراده مبارزان ما را برای مقابله با دشمنی که جز زبان زور نمی‌فهمد، مستحکم‌تر خواهد کرد.

این جنبش در پایان بیانیه خود ضمن ابراز همبستگی کامل با همرزمان خود در حماس تأکید کرد: ما صمیمانه‌ترین تسلیت‌های خود را به برادرانمان در جنبش حماس و گردان‌های القسام تقدیم می‌کنیم. اطمینان می‌دهیم که این جنایات نه تنها خللی در صفوف مقاومت ایجاد نمی‌کند بلکه باعث همبستگی بیشتر و تحمیل هزینه‌های سنگین‌تر بر اشغالگران در میدان نبرد خواهد شد.

انتهای‌پیام/

کد مطلب: 1307274

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha