به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز، حجت الاسلام علیرضاسلیمی، گفت: در آخرین جلسهای هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی، تصمیم مثبت با برای برگزاری جلسات بهصورت رسمی و علنی برای فعالسازی چرخه قانونگذاری اتخاذ شد.
وی افزود: فرآیند هماهنگیها و مقدمات لازم طبق نظر شورای عالی امنیت ملی در دستور کار قرار گرفته است و پس از تایید «شعام» به زودی، جلسات رسمی صحن همچون گذشته با دستور کار مشخص برای قانونگذاری برگزارخواهد شد.
آخرین جلسه علنی مجلس شورای اسلامی پیش از آغاز جنگ ۴۰ روزه، ۲۸ بهمن ماه ۱۴۰۴ بود که در بررسی اصلاحات لایحه بودجه ۱۴۰۵ به پایان رسید و قرار بود ۱۰ اسفندماه جلسه بعدی صحن علنی برگزار شود، اما از ۹ اسفندماه ۱۴۰۴ با حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی به کشورمان، برگزاری جلسات به دلیل مسائل امنیتی به تعویق افتاد. البته از زمان آتش بس، کمیسیونهای مجلس شورای اسلامی جلسات خود را به صورت منظم و با دعوت از مسئولان، وزرا و برخی مقامات لشکری و کشوری برگزار میکردند.
در این مدت چهار جلسه مجلس با حضور حداکثر نمایندگان به صورت وبیناری با حضور وزرای جهادکشاورزی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و راه و شهرسازی برگزار شد.
نظر شما