هلاکت ۴ تروریست در سراوان/ یک مدافع امنیت به شهادت رسید

روابط‌عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه در اطلاعیه‌ای از هلاکت چهار نفر از اعضای یک تیم تروریستی و شهادت یک نفر از نیروهای مدافع امنیت در سراوان خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، در اطلاعیه روز یکشنبه روابط‌عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه آمده است: صبح امروز ۱۷ خرداد در ادامه رزمایش عملیاتی شهدای امنیت ۳، با رصد اطلاعاتی دقیق، طی یک اقدام مشترک، رزمندگان قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه و سربازان گمنام امام زمان(عج) در اداره کل اطلاعات سیستان و بلوچستان توانستند، یک تیم تروریستی که قصد ورود به داخل کشور را داشت، در منطقه برنجینان شهرستان سراوان شناسایی و تعداد چهار نفر از اعضای این تیم را به هلاکت برساندند.

این اطلاعیه می افزاید: در این عملیات، یک نفر از مدافعان امنیت نیز به شهادت رسید. همچنین رزمندگان قرارگاه قدس موفق شدند مقادیری سلاح، مهمات، تجهیزات و ماهواره استارلینک ساخت آمریکا و رژیم صهیونسیتی را که در اختیار این تیم تروریستی بود، کشف و ضبط کنند

این اطلاعیه می افزاید: اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی برای شناسایی سایر مرتبطان احتمالی این گروه، بررسی ابعاد مختلف این پرونده و دستگیری سایر عوامل، همچنان ادامه دارد.

انتهای پیام/

کد مطلب: 1308384

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha