هواشناسی ایران / افزایش نسبی دما در نیمه شمالی کشور

سازمان هواشناسی از امروز (شنبه) تا دوشنبه روند افزایش دما برای مناطق نیمه شمالی کشور پیش‌بینی کرد.

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ امروز (شنبه) در ارتفاعات مازندران، دوشنبه در برخی نقاط گیلان و سه‌شنبه در برخی نقاط استان‌های ساحلی خزر، در برخی ساعات رگبار پراکنده، رعد و برق و وزش باد پیش بینی می شود.

همچنین تا روز سه شنبه در ساعات بعد از ظهر و شب در نیمه جنوبی سیستان و بلوچستان، جنوب کرمان و ارتفاعات هرمزگان، رگبار و رعد و برق، وزش باد شدید موقت و گاهی گردوخاک پیش بینی می شود.

روزهای شنبه تا دوشنبه روند افزایش دما در نیمه شمالی کشور و سه‌شنبه کاهش نسبی دما در این مناطق رخ خواهد داد.

در پنج روز آینده در شمال شرق و شرق کشور در برخی ساعات وزش باد شدید، گردوخاک و کاهش کیفیت هوا پیش بینی می شود.

امروز آسمان تهران صاف تا کمی ابری همراه با وزش باد، در برخی ساعت‌ها وزش باد شدید همراه با گرد و خاک است. بیشینه دمای امروز پایتخت به ۳۸ و کمینه دمای آن به ۲۸ درجه سانتی‌گراد بالای صفر خواهد رسید.

کد مطلب: 1312951

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha