رسانه باید در میدان و کنار مردم باشد

مدیر خبرگزاری ایسکانیوز خراسان‌شمالی در پنجمین نشست سالانه باشگاه خبرنگاران دانشجویان ایران، با ارائه گزارشی از عملکرد یک‌ساله این مجموعه، بر ضرورت حضور میدانی رسانه تأکید کرد و گفت: رسانه نباید از متن جامعه فاصله بگیرد، بلکه باید در میدان و کنار مردم باشد، مسائل و دغدغه‌های آنان را از نزدیک ببیند و با روایت دقیق و مسئولانه، مطالبات جامعه را به گوش مسئولان برساند.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از بجنورد؛ علی کاوه، مدیر خبرگزاری ایسکانیوز خراسان‌شمالی در پنجمین نشست سالانه باشگاه خبرنگاران دانشجویان ایران (خبرگزاری ایسکانیوز) خراسان‌شمالی که با حضور رئیس و مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی خراسان‌شمالی و اعضای هیئت تحریریه این خبرگزاری برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و ۲۶۳ شهید دانشگاه آزاد اسلامی در دو جنگ تحمیلی اخیر، یاد و خاطره شهدای عرصه علم و حقیقت، به‌ویژه شهید دکتر محمدمهدی طهرانچی، رئیس فقید دانشگاه آزاد اسلامی را گرامی داشت و گزارشی از عملکرد یک‌ساله این مجموعه ارائه کرد.

کاوه با اشاره به رویکرد ایسکانیوز خراسان‌شمالی در روایت تحولات استان و جامعه دانشگاهی، این دستاوردها را حاصل تلاش، دغدغه‌مندی و حضور یک مجموعه جوان و پرانگیزه دانست و اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین اولویت‌های این مجموعه، تربیت و توانمندسازی نیروی انسانی متخصص در عرصه رسانه است.

وی با تأکید بر نقش رسانه در شرایط امروز جامعه افزود: رسانه زمانی می‌تواند روایت دقیقی از مسائل و تحولات ارائه دهد که در میدان حضور داشته باشد، مسائل مردم را از نزدیک ببیند و صدای مطالبات آنان را به مسئولان منتقل کند. رویکرد ما در ایسکانیوز خراسان‌شمالی این بوده که رسانه صرفاً به انتشار اخبار رسمی محدود نشود، بلکه در میدان و کنار مردم حضور داشته باشد و مسائل و دغدغه‌های جامعه را از نزدیک روایت و پیگیری کند.

مدیر خبرگزاری ایسکانیوز خراسان‌شمالی ادامه داد: در شرایطی که دشمن با استفاده از ابزارهای مختلف رسانه‌ای تلاش می‌کند روایت‌های خود را بر افکار عمومی تحمیل کند، تقویت جبهه رسانه‌ای و تولید روایت دقیق، مستند و بهنگام از واقعیت‌های جامعه، ضرورتی جدی است.

کاوه با اشاره به عملکرد بخش خبری ایسکانیوز خراسان‌شمالی اظهار کرد: طی یک سال گذشته بیش از ۶۰۰ خبر و محتوای خبری در سایت خبرگزاری تولید و منتشر شده و بیش از ۳ هزار قطعه عکس خبری و مستند نیز در قالب ۸۰ عنوان گزارش تصویری به ثبت رسیده است.

وی توسعه فعالیت در شبکه‌های اجتماعی را از دیگر محورهای فعالیت این مجموعه عنوان کرد و افزود: ایسکانیوز خراسان‌شمالی اکنون بیش از ۱۰ هزار مخاطب در شبکه‌های اجتماعی دارد و فعالیت این مجموعه در ۶ بستر اجتماعی به‌صورت مستمر دنبال می‌شود.

کاوه همچنین به حضور ایسکانیوز خراسان‌شمالی در جشنواره‌های رسانه‌ای اشاره کرد و گفت: این مجموعه در جشنواره‌های ملی و استانی موفق به کسب عناوین برتر شده است.

وی افزود: در جشنواره رسانه‌ای ابوذر، با کسب سه عنوان برتر، بیشترین عنوان منتخب به خبرگزاری ایسکانیوز خراسان‌شمالی اختصاص یافت و در جشنواره حماسه و مقاومت نیز این خبرگزاری موفق به کسب دو عنوان برتر شامل رتبه‌های اول و سوم شد.

وی ادامه داد: تیم خبری ایسکانیوز علاوه بر پوشش رویدادهای مهم استانی، برای پوشش برخی رویدادهای ملی نیز به خارج از استان اعزام شده است.

کاوه با اشاره به حضور خبرنگار ایسکانیوز خراسان‌شمالی در تهران در ایام جنگ و پوشش رویدادها و مراسم‌های مهم ملی، همچنین پوشش مراسم تشییع رهبر انقلاب در تهران و مشهد مقدس گفت: در ایام اربعین نیز گذرگاه‌های مرزی کشور به‌صورت تصویری پوشش داده شد.

وی با تأکید دوباره بر اهمیت حضور میدانی رسانه افزود: در جریان تجمعات و رویدادهای اجتماعی بجنورد نیز خبرنگاران ایسکانیوز در میدان حضور داشتند و بیش از ۲۰۰ محتوای رسانه‌ای از این رویدادها تولید و منتشر شد؛ چراکه معتقدیم فاصله گرفتن رسانه از میدان و مردم، به فاصله گرفتن روایت رسانه‌ای از واقعیت‌های جامعه منجر خواهد شد.

کاوه تولید ویژه‌برنامه‌های تصویری را یکی دیگر از محورهای فعالیت خبرگزاری عنوان کرد و گفت: مجموعه مردم میدان در هشت قسمت و روایت شهادت در ۶ قسمت با محوریت روایت زندگی شهدای خراسان‌شمالی در جنگ رمضان تولید و منتشر شد.

مدیر ایسکانیوز خراسان‌شمالی همچنین با اشاره به رویکرد این رسانه در حوزه مطالبه‌گری اظهار کرد: بیش از ۴۰ گزارش ویدئویی و تصویری با محوریت مشکلات، مطالبات و دغدغه‌های مردم تولید و برای پیگیری موضوعات از مسئولان منتشر شده است.

وی توجه ویژه به جامعه دانشگاهی را از دیگر محورهای اصلی فعالیت خبرگزاری ایسکانیوز خراسان‌شمالی دانست و گفت: فعالیت دانشگاه‌های استان، رویدادها و برنامه‌های دانشگاهی، معرفی دانشگاه‌ها، دانشکده‌ها، رشته‌های تحصیلی و معاونت‌های مختلف و همچنین جلسات هیئت‌های امنا در دستور کار این خبرگزاری قرار داشته است.

کاوه ادامه داد: ۱۲ قسمت ویژه‌برنامه دانشگاهی و گفت‌وگو با استادان دانشگاه با محوریت موضوعات فرهنگی و استکبارستیزی تولید و همچنین میزهای گفت‌وگو با دانشجویان برای انعکاس مستقیم مسائل، مطالبات و دغدغه‌های آنان برگزار شد.

مدیر خبرگزاری ایسکانیوز خراسان‌شمالی برگزاری کارگاه‌ها و ورکشاپ‌های آموزشی رسانه و خبر را از دیگر اقدامات این مجموعه برشمرد و گفت: برنامه‌هایی همچون دوره الفبای رسانه با هدف ارتقای دانش و مهارت‌های رسانه‌ای خبرنگاران و علاقه‌مندان برگزار شد.

کاوه در جمع‌بندی گزارش عملکرد یک‌ساله این مجموعه اظهار کرد: تلاش مجموعه در سال گذشته بر تولید مستمر خبر و محتوای چندرسانه‌ای، حضور میدانی، مطالبه‌گری، پوشش رویدادهای ملی و استانی و توجه ویژه به جامعه دانشگاهی و دانشجویان متمرکز بوده است.

وی با تأکید بر ادامه این مسیر گفت: هدف ما این است که ایسکانیوز خراسان‌شمالی بیش از گذشته در متن رویدادها و در کنار مردم حضور داشته باشد، مسائل و مطالبات جامعه را با دقت و مسئولانه روایت کند و در کنار اطلاع‌رسانی، زمینه گفت‌وگو میان مردم، دانشگاه و مسئولان را فراهم کند.

در پایان این نشست، از تلاش‌ها و فعالیت‌های خبرنگاران و اعضای هیئت تحریریه خبرگزاری ایسکانیوز خراسان‌شمالی در طول یک سال گذشته قدردانی و احکام مسئولیت آنان اعطا شد.

کاوه در پایان با قدردانی از زحمات شبانه‌روزی خبرنگاران، عکاسان و اعضای تحریریه ایسکانیوز، از همراهی مسئولان دانشگاه، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و دیگر نهادهای همکار در پیشبرد اهداف این رسانه تشکر و قدردانی کرد.

خبرنگار: امیرعلی احمدی

انتهای پیام/

کد مطلب: 1319237

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha