بازدید دکتر رنجبر از مجموعه فرهنگی ورزشی شهید نعیمی لامرد

دکتر رنجبر از مجموعه فرهنگی ورزشی شهید نعیمی لامرد که در روز نخست جنگ رمضان مورد هدف حمله دشمن آمریکایی-صهیونیستی قرار گرفت، بازدید کرد.

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، هم‌زمان با آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۶-۱۴۰۵، آیین سراسری نواختن «زنگ مهر» با حضور دکتر بیژن رنجبر، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به یاد همه دانش‌آموزان شهید ایران زمین در مدرسه سما شهرستان لامرد برگزار شد.

وی در این مراسم ضمن تجلیل و ادای احترام به خانواده‌های معزز دانش‌آموزان شهید لامرد، با حضور بر مزار دانش‌آموز شهید «ایلیا خاتمی» از دانش آموزان مدرسه سما، یاد و خاطره این شهید والامقام را گرامی داشت و به مقام شامخ وی ادای احترام کرد.

دکتر رنجبر در جریان این سفر، با حضور در شهرستان لامرد از دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد بازدید کرد. دکتر رنجبر نخستین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی است که پس از گذشت سه دهه از تأسیس واحد لامرد، با حضور در این واحد دانشگاهی، از نزدیک در جریان ظرفیت‌ها، دستاوردها و مسائل آن قرار گرفت.

در حملات دشمن آمریکایی_صهیونیستی به شهرستان لامرد در جنوب استان فارس، یک مجموعه ورزشی و نقاط مسکونی پیرامون آن مورد هدف قرار گرفت.

همچنین در جریان این سفر، دکتر رنجبر از مجموعه فرهنگی ورزشی شهید نعیمی لامرد که در روز نخست جنگ رمضان مورد هدف حمله دشمن آمریکایی-صهیونیستی قرار گرفت، و منجر به شهادت ۲۳ نفر از هموطنان شامل ۸ زن، ۱۵ مرد، ۴ دانش‌آموز و یک کودک دوساله شد، بازدید کرد.

انتهای پیام/

کد مطلب: 1319271

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha