اختصاص دو میلیون کارت هوشمند به دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی

مدیرعامل پست بانک ایران گفت:‌ بر اساس تفاهم‌نامه‌ای که سال گذشته بین پست بانک و دانشگاه آزاد اسلامی منعقد شده، آمادگی داریم تا دو میلیون کارت هوشمند را در جهت توسعه روستایی به دانشجویان اختصاص دهیم.

به گزارش ایسکانیوز و به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، خسرو فرهی مدیرعامل پست بانک ایران در حاشیه بازدید از نمایشگاه مطبوعات و در بازدید از غرفه خبرگزاری آنا به مفاد تفاهم‌نامه پست بانک با دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و گفت:‌ ماموریت پست بانک جذب و اختصاص سرمایه‌های خرد روستایی برای توسعه طرح‌های مختلف اقتصادی در روستاها است و در راستای همین ماموریت با دانشگاه آزاد اسلامی تفاهم‌ کرده‌ایم تا کارت هوشمندی را در این خصوص اجرا کنیم.

مدیرعامل پست بانک ایران همچنین از فعالیت 8 هزار و 200 دفتر پست‌ بانک در روستاها خبر داد و گفت:‌ در طول سال گذشته موفق شدیم بخشی از سرمایه‌های خرد روستاییان را جمع‌آوری و برای طرح‌های اقتصادی در همان روستا هزینه کنیم.

فرهی تاکید کرد: توسعه دفاتر روستایی همچنان در دستور کار پست بانک بوده و تعداد این دفاتر تا پایان سال افزایش خواهد یافت.

کد مطلب: 862783

وب گردی

وب گردی