معرفی چند مواد غذایی برای کاهش سرفه در زمستان

سرفه از شایع‌ترین بیماری‌هایی است که در فصل زمستان با آن مواجه می شویم، مصرف چند مواد غذایی می تواند به کنترل این بیماری کمک کند.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز،  غذا نمی تواند سرفه را درمان کند، اما می تواند به طور قابل توجهی آن را کاهش دهد. به عنوان مثال، زنجبیل را می توان در رژیم غذایی گنجاند که حاوی ماده جینجرول بوده و اثر ضد التهابی دارد. این ماده به زنجبیل عطر و طعم خاصی داده و به شل شدن ماهیچه های مجاری تنفسی کمک می کند.

مکمل دیگر سیر است که حاوی ماده ضد سرفه آلیسین است. لازم نیست سیر را برای غذا له کنید، می توانید چند حبه از آنرا به روغن کنجد اضافه کنید، آن را حرارت داده و به سینه و پاهای خود بمالید.

در میان غذاها، کارشناسان سوپ مرغ را نام بردند که نه تنها طعم خوبی دارد، بلکه حاوی سیستئین، اسید آمینه ای است که به درمان سرفه های شدید کمک می کند. همچنین می توانید قارچ ها را به سوپ اضافه کنید از جمله می توان از قارچ غاریقون ، قارچ شیتاکه و قارج صدفی استفاده که در درمان عفونت ویروسی همراه با سرفه مؤثر هستند.

یک محصول کلاسیک تر برای مبارزه با سرفه، مرکبات است. لیمو، نارنگی و پرتقال سرشار از ویتامین سی هستند که مدت هاست مفید بودن آن ثابت شده است. علاوه بر این، ماهی را می توان در رژیم غذایی گنجاند که به دلیل داشتن اسیدهای چرب امگا 3، تأثیر مثبتی بر روند درمان بیماری دارد، همچنین باید شیر همراه با زردچوبه را ذکر کرد که می تواند نه تنها سرفه بلکه باعث گلو درد را تسکین دهد.

منبع: اسپوتنیک

انتهای پیام/

کد خبر: 1124905

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =