آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه مربای زردآلو خوشمزه

استفاده از زردآلوهای سفت برای درست کردن مربای زردآلو خوشمزه توصیه می شود.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، استفاده از زردآلوهای سفت برای درست کردن مربای زردآلو خوشمزه توصیه می شود.
طرز تهیه مربای زردآلو
زردآلو ۱ کیلو و نیم
شکر ۹۰۰ گرم
مربای زردآلو

بیشتر بخوانید:

آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه اسموتی شکلاتی در خانه

آموزش درست کردن مربای زردآلو

ابتدا قابلمه ای را روی حرارت خیلی کم شعله قرار میدهیم قبل از اینکه قابلمه کاملا گرم شود.

زردآلوها را از هسته جدا کرده و درون آن میریزیم و تفت میدهیم تا زرد آلو ها بپزند.

کمی هم نمک به زرد آلوها میزنیم تا طعم زرد آلو ها تشدید شود.

بعد از کمی تفت دادن شکر را به زرد آلوها اضافه میکنیم و هم میزنیم تا آب زرد آلوها در بیاید.

حرارت شعله گاز باید همچنان کم باشد.حدودا نیم ساعت طول میکشه تا آب زرد آلوها کاملا کشیده شود.

در این مربا جز از زرد آلو و شکر از چیز دیگری استفاده نمیکنیم.باید در طول این مدت هر چند یکبار زردآلوها را هم بزنیم.

روش درست کردن مربای زردآلو

بعد از اینکه آب زرد آلوها در آمد باید همچنان روی شعله کم قرار دهیم و هر از گاهی آن را هم بزنیم.

ممکن است ۳ تا ۲ ساعت زمان ببرد ولی نباید اجازه دهید که زرد آلوها حالت کاراملی پیدا کند. اگر هم بخواهید از شربت آن هم استفاده کنید باید کمی به آن آب اضافه کنید.

در نهایت مربای زردآلوی ما آماده می شود و پس از سرد شدن می توانید آن را در ظرف های شیشه ای بریزید و در داخل یخچال نگهداری کنید.

نکات تکمیلی در مورد مربای زردآلو

و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰دقیقه میباشد .
مربای زردآلو را می توانید در وعده میان وعده - سرو کنید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1141862

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =