۳ روش برای شور کردن پسته خام در منزل

شور کردن و بو دادن پسته یک ترفند برای خوشمزه و طعم دار کردن پسته است. پسته شور بیشتر در آجیل کاربرد دارد و در شیرینی‌ها و فرآورده‌های غذایی از آن استفاده نمی‌شود.

به گزارش گروه جامعه ایسکانیوز، در حال حاضر کمتر کسی از روش‌های سنتی برای شور کردن پسته استفاده می‌کند و روش‌های صنعتی جایگزین روش‌های سنتی شده که کار را برای همه آسان کرده است.

روش‌های سنتی یک روش کاملا طبیعی بوده، ولی امروزه همه چیز فرق کرده است، رنگ و طعم هایی که به خشکبار می‌زنند طبیعی نیست. البته همیشه و در همه جا و در هر صنفی افراد سودجو وجود دارد گاهی همین افراد سودجو پسته‌های بی کیفیت را شور کرده و به بازار عرضه می‌کنند. اگر بتوانید خودتان در منزل این کار را انجام دهید بهتر است.

اگر شور کردن و برشته کردن پسته سریع و با حرارت بالا انجام شود خواص دارویی و ارزش غذایی پسته کم می‌شود و چون حرارت بالا باعث از بین رفتن آنتی اکسیدان و اسید آمینه های ضروری آن می‌شود پس بهتر است در هنگام شور کردن پسته عجله نکنید و از درجه حرارت پایین تر و زمان طولانی تر استفاده کنید تا خواص پسته حفظ شود. پسته شور هضم راحتی دارد و زبانزد خواص و عام است.

روش‌های شور کردن پسته در منزل

روش اول

شور کردن پسته در منزل به این گونه است که اول یک تا دو ساعت پسته را در آب خیس کرده  بعد آن را در آبکش بریزید تا کاملا آب آن از بین برود.

به مقدار دلخواه نمک را به آن اضافه کرده و آن را در ظرفی ریخته و با حرارت ملایم آن را مرتب به هم بزنید تا آب آن خشک شود. اگر رطوبتی در پسته شور بود ، باید پسته ها را در ظرفی ریخته تا در هوای آزاد خشک شوند.

البته برای مزه دار کردن پسته می‌توان از آبلیمو و یا از آبغوره و گلپر هم استفاده کرد. یکی از مزیت های شور کردن پسته در خانه این است که با توجه به سلیقه خودتان می‌توانید از هر طعم دهنده به صورت کم یا زیاد استفاده کنید. زمانی که پسته شور می‌شود و به بازار عرضه می‌شود ۹۰ درصد آن برای استفاده در آجیل است و در بازار های عمومی به صورت بسته بندی و یا فله است.

روش دوم

در این روش پس از ریختن پسته ها در ماهیتابه روی حرارت ملایم پسته ها را مرتب هم بزنید تا رنگ آن کمی تیره شود و وقتی که حس کردید بو و مزه آن تغییر کرده، مقداری آب نمک روی آن بریزید البته می‌توانید از موادی برای طعم دار کردن پسته استفاده کنید و به هم زدن آن ادامه دهید تا کاملا آب آن از بین برود و خشک شود.

روش سوم

پسته را به مدت یک شب در آب نمک خیس کنید و روز بعد آن را در صافی بریزید تا آب آن کاملا برود، سپس آن را در سینی فر می ریزیم و در فر گذاشته و چندین بار آن را هم زده تا با حرارت ملایم فر خشک شود. البته اگر حس کردید پسته رطوبت دارد آن را در هوای  آزاد بگذارید تا خشک شود، برای شور کردن و بو دادن پسته از فر، مایکروفر و ماهیتابه و اجاق گاز می‌توان استفاده کرد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1155501

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 3 + 7 =