به گزارش گروه جامعه ایسکانیوز، یک سس خوشمره میتواند مکمل کننده طعم دلپذیر انواع ساندویچهای خانگی یا فست فودها باشد. این سسها انواع مختلفی دارند که قصد داریم در ادامه مطلب طرز تهیه یکی از آنها را ذکر کنیم.
مواد مورد نیاز:
سس مایونز۳ قاشق غذاخوری
سس خردل۱ قاشق چایخوری
سس کچاپ۲ قاشق غذاخوری
خیار شور ۲ عدد متوسط
پودر پیاز ۱ قاشق چایخوری
پیاز½ پیاز متوسط
پودر سیر ½ قاشق چایخوری
پودر آویشن۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز ½ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری
دستور تهیه س ساندویچ
مرحله اول
برای تهیه سس ساندویچ رستورانی ابتدا سس مایونز را به همراه سس خردل و سس کچاپ داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس پیاز را رنده می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله خیارشورها را نیز با رنده ریز رنده می کنیم و به کاسه حاوی دیگر مواد اضافه می کنیم. در ادامه پودر پیاز را به همراه پودر سیر، پودر آویشن، فلفل قرمز و فلفل سیاه اضافه می کنیم و مواد را با هم به خوبی ترکیب می کنیم.
مرحله سوم
اگر دوست دارید سس شما طعمی تند و تیزتر داشته باشد، می توانید یا مقدار فلفل قرمز را افزایش دهید یا اینکه یک تکه کوچک زنجبیل تازه را رنده کرده و به سس اضافه کنید، البته می توانید از پودر زنجبیل هم استفاده کنید.
مرحله چهارم
حالا سس ما آماده است فقط باید استراحت کند تا طعم ها با هم ترکیب شوند، برای این منظور روی کاسه حاوی سس را با سلفون می پوشانیم و حداقل به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا سس به خوبی جا بیفتد.
توصیه می کنیم برای اینکه از این سس خوشمزه بیشترین لذت را ببرید حتما آنرا به همراه ساندویچهای دست ساز خانگی سرو کنید.
انتهای پیام/
نظر شما