آموزش شیرینی پزی/  طرز تهیه حلوای فوری در ۱۵ دقیقه

خیلی سریع می‌توانید بدون آرد و با یک بسته بیسکویت حلوای فوری تهیه کنید.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز،  حلوای فوری را می‌توانید برای مراسم مختلف مذهبی و یا مناسبت‌های مختلف آماده کنید و به دلیل بافت نرمی که دارد قابل ماسوره زدن هم است. شما حتی می‌توانید به صورت قالبی نیز این حلوا را تهیه کنید، زیرا بافت بسیار نرم و لطیفی دارد. طعم این حلوا بسیار خوشمزه است. اگر دوست دارید رنگ حلوای شما تیره باشد می‌توانید از بیسکویت کاکائویی استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه حلوا بدون آرد

کره : ۲۵ گرم

روغن مایع: ۱/۳ پیمانه

شیر یا آب: یک پیمانه

شکر: ۱/۲ پیمانه

گلاب: ۳ قاشق غذا خوری

زعفران دم کرده: ۳ قاشق غذا خوری

هل یا عرق هل: به مقدار لازم

بیسکویت پتی بور: یک بسته معادل پودر شده یک پیمانه

مرحله اول: آماده سازی بیسکویت

ابتدا باید بیسکویت را پودر کنید، برای این کار بیسکویت را داخل غذاساز یا ۱۲۳ بریزید و پودر کنید. می‌توانید داخل یک نایلون ضخیم ریخته و خوب بکوبید تا له و پودری شود و بعد الک کنید تا دانه های درشت گرفته شود. از بیسکویت پودر شده یک پیمانه بردارید.

مرحله دوم: تهیه شربت

برای تهیه شربت آب یا شیر را داخل قابلمه ریخته و شکر و گلاب و زعفران و کمی عرق هل یا دانه هل را اضافه کنید و هم برنید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود. نیازی نیست شربت قوام پیدا کند زیرا این کار باعث سفت شدن حلوا می شود، فقط در حدی که شکر ذوب شود.

مرحله سوم: تفت دادن مواد

پودر بیسکویت را داخل تابه بریزید و برای ۵ دقیقه تفت دهید تا بوی خامی بیسکویت گرفته شود و بعد کره و روغن مایع را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد برای ۵ دقیقه نیز خوب یکدست شود. بعد نوبت اضافه کردن شربت تهیه شده است. شربت را باید طی ۴ مرحله اضافه کنید و بعد از افزودن هر مرحله مواد را خوب هم بزنید.

مرحله چهارم: تهیه حلوا فوری

حالا باید مواد باید خوب مخلوط کنید هم بزنید تا آب اضافه شربت کشیده شود و حلوا وسط قابلمه جمع شود. برای کیفیت بیشتر حلوا دو دسته تابه را بگیرید و تابه را حرکت تا به اصطلاح گهوار شود و بعد داخل دیس مورد نظر بریزید و با ماسوره تزیین کنید.

نکات کلیدی

اگر از بیسکویت تیره استفاده کنید حلوای شما رنگ تیره‌تری خواهد داشت.

حتما از ترکیب روغن و کره استفاده کنید تا بافت حلوا لطیف و نرم شود.

بیسکویت را بیشتر از ۵ دقیقه تفت ندهید وگرنه می‌سوزد و حتما حرارت کم باشد.

می‌توانید هل را حذف کنید.

اگر از شیر استفاده می‌کنید رنگ حلوای شما مات و خوشرنگ می‌شود.

منبع: برترین‌ها

انتهای پیام/

کد خبر: 1165388

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =