طب سنتی/ با ۴ خاصیت عناب آشنا شویم

عناب میوه‌ای ترش و شیرین و شبیه خرما است که به نام‌های خرما قرمز، خرما کره‌ای، چینی و هندی نیز مشهور شده است.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی ایسکانیوز، گیاه عناب بوته‌ای با گل های زرد مایل به سبز است. میوه عناب کال بیضی شکل و سبز و عناب رسیده به رنگ قهوه‌ای مایل به قرمز با پوست چروک همانند خرما است.

آموزش آشپزی / طرز تهیه شیر برنج مجلسیر

طعم عناب تازه شبیه سیب شیرین و عناب خشک مزه خرما می‌دهد. طبع عناب معتدل و مرطوب است.

درمان بی خوابی

دانه عناب از مواد مغذی برای درمان بی خوابی است. ترکیبات موجود در عناب باعث ایجاد آرامش شده و فلاونوئیدها، پلی ساکاریدها و ساپونین سیستم عصبی را آرام و کیفت خواب را بهبود می بخشد.

ضد سرطان

ترکیبات زیست فعال موجود در عناب باعث کاهش آسیب ناشی از رادیکال های آزاد شده و خواص آنتی اکسیدانی عناب با بیماری های قلبی و سرطان مبارزه می کند.

برای مقابله با سرطان، در کنار مصرف داروهای پزشکی، می توانید از چای عناب استفاده کنید زیرا حاوی گلوکوزید و سابلیون ها می باشد که برای از بین بردن سلول های سرطانی و کاهش رشد تومورها موثر است.

درمان چاقی

عناب حاوی فیبر و پروتئین فراوان با مقادیر ناچیز کالری است. همانطور که می دانید کالری کم، مانع تجمع چربی در شریان ها و کاهش سطح کلسترول خون می شود.

فیبر و پروتئین موجب ایجاد احساس سیری در فرد شده و به لاغری و کاهش وزن کمک می کند.

تصفیه خون

ترکیبات موجود در عناب از جمله آلکالوئید، سابپونین و تری ترپنوئید برای تصفیه و سم زدایی خون مفید هستند. مصرف عناب باعث پاکسازی بدن شده و استرس در گردش خون را کاهش می دهد. آهن و فسفر موجود در عناب نیز نقش مهمی در تولید گلبول های قرمز و بهبود گردش خون دارند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1175212

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =