آموزش آشپزی / طرز تهیه آش کشک ترخینه

آش کشک ترخینه یک آش بسیار خوشمزه و لذیذ است که می تواند گزینه مناسبی برای روزهای زمستان باشد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، آش کشک ترخینه یکی از نامدارترین آش های ایرانی است که اصالتا برای استان مرکزی و شهر اراک است و می تواند برای مجالس شما و روزهای سر زمستان گزینه خوبی باشد.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی / طرز تهیه املت اسپانیایی

در یک ظرف بزرگ پیاز داغ درست کنید و نخود و لوبیا شسته شده را در قابلمه پیاز داغ بریزید و کمی تفت دهید و پنج پیمانه آب به آش ترخینه خود اضافه کنید و حرارت را نیز زیاد کنید و وقتی که آش شما به جوش آمد حرارت را کم کنید.

مواد لازم برای تهیه آش کشک ترخینه:

نخود یک پیمانه

لوبیا چیتی یک پیمانه
عدس یک پیمانه

ترخینه دو پیمانه

سبزی آش ۳۰۰ گرم

پیاز ۲ عدد متوسط

نعناع و نمک و فلفل به مقدار لازم

کشک به مقدار لازم

طرز تهیه:

ترخینه را در مقداری آب بخیسانید.

در یک ظرف بزرگ پیاز داغ درست کنید و نخود و لوبیا شسته شده را در قابلمه پیاز داغ بریزید و کمی تفت دهید و پنج پیمانه آب به آش ترخینه خود اضافه کنید و حرارت را نیز زیاد کنید و وقتی که آش شما به جوش آمد حرارت را کم کنید.

بعد از اینکه آش شما یک ساعت روی حرارت ملایم جوش خورد باید عدس و ترخینه را به مواد دیگر اضافه کنید .

در مرحله بعد نمک و فلفل غذای خودتان را اضافه کنید تا همه مواد آش مزه دار شود.

بعد از گذشت نیم ساعت سبزی آش را نیز به مواد خود اضافه کنید تا کم کم نرم و پخته شود.

بعد از اینکه آش شما به لعاب افتاد آماده سرو شدن است.

منبع: وقت صبح

انتهای پیام

کد خبر: 1197216

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =