آموزش آشپزی/ طرز تهیه ترشی آلو جنگلی با طعمی بازاری

ترشی آلو جنگلی یکی از خوش عطرترین انواع ترشی تابستانی است که مزه آن با تمام ترشی‌هایی که تا به حال خورده‌اید متفاوت است.

ترشی آلو جنگلی یکی از خوش عطرترین انواع ترشی تابستانی است که مزه آن با تمام ترشی‌هایی که تا به حال خورده‌اید متفاوت است. این ترشی میوه طعم خاص و متمایزی دارد و شما می‌توانید آن را به روش‌های مختلف و طعم‌های متفاوتی درست کنید. ما شما را با فوت و فن‌های طرز تهیه این نوع ترشی آشنا می‌کنیم تا یک ترشی بی‌نظیر و بدون نقص آماده کنید.

مواد لازم برای تهیه ترشی آلو جنگلی

آلو جنگلی جنگلی: ۱ کیلوگرم

سرکه سفید: ۱ لیتر

سیر: ۲ حبه

فلفل سبز: ۲ عدد

نمک: ۱ قاشق غذاخوری

مرحله اول؛ آماده کردن آلوها

در اولین مرحله از طرز تهیه ترشی آلو جنگلی باید آلوها را بشویید و سپس روی یک پارچه نخی خشک و تمیز پهن کنید تا کاملاً خشک شوند. برای تهیه این ترشی بهتر است از آلوها به صورت درسته استفاده کنید.

مرحله دوم؛ ترکیب کردن مواد ترشی آلو

بعد از شستن و خشک کردن آلوها باید آن‌ها را همراه با فلفل سبز و سیر در شیشه ترشی تمیز، خشک و استریل بریزید. سپس در یک پارچ نمک و سرکه را ترکیب کنید و روی محتویات شیشه ترشی بریزید.

مرحله سوم؛ آماده شدن ترشی آلو جنگلی

بعد از این که ترشی آلو جنگلی را آماده کردید، درب ظرف ترشی را محکم ببندید و ترشی را در مکانی که نه هوای گرم و نه هوای سردی دارد، بگذارید. بعد از چند هفته ترشی آلو جنگلی شما آماده است. هر زمان که درب ترشی را باز کردید، باید آن را در یخچال قرار دهید.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1231716

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =