کنایه تند و تیز مدافع تراکتور به قلعه‌نویی

مدافع تراکتور به صراحت از سرمربی تیم ملی خواست تا بگوید چرا نمی‌شود.

به گزارش گروه ورزشی ایسکانیوز؛ دانیال اسماعیلی‌فر، مدافع تیم تراکتور، در اظهاراتی صریح و احساسی، از دعوت نشدن به تیم ملی فوتبال ایران انتقاد کرد و نسبت به تصمیمات امیر قلعه‌نویی واکنش نشان داد.

او با استناد به آیه‌ای از قرآن و طعنه به مصاحبه قدیمی امیر قلعه نویی خواهان شفاف‌سازی درباره علت خط خوردنش شد. اسماعیلی‌فر تأکید کرد که اگر دلیل فنی یا اخلاقی برای این تصمیم وجود دارد، حق دارد که بداند چرا جایی در لیست تیم ملی ندارد.

دانیال اسماعیلی فر گفت: تعزّ من تشاء و تذلّ من تشاء، آیه‌ای در قرآن است که برای همه‌ی مسلمانان است! چند سال است در تیم قهرمان بازی می‌کنم، با پرسپولیس سه‌گانه گرفتم. اگر فنی بود، اوسمار، اسکوچیچ و گل‌ محمدی به من بازی نمی‌دادند. وقتی لیست تیم ملی اعلام می‌شود، نگاه نمی‌کنم، چون مطمئن هستم در لیست نیستم. اگر بحث اخلاقی است، حداقل به من بگویید که چرا نیستم. این حق را دارم که بدانم؛ مصاحبه‌ای نکردم و مشکلی ندارم!

انتهای پیام/

کد خبر: 1268270

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =