عراقچی: ایران از محکومیت تجاوزات اسرائیل و آمریکا توسط بریکس قدردانی می‌کند

وزیر امور خارجه کشورمان از محکومیت تجاوزات اخیر رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ایران توسط گروه بریکس قدردانی کرد.

به گزارش گروه بین الملل ایسکانیوز، سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان در خصوص محکومیت تجاوزات رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ایران در اجلاس سران بریکس در حساب رسمی خود در برنامه ایکس نوشت: ایران از محکومیت قاطع و صریح تجاوزات نظامی اخیر رژیم اسرائیل و ایالات متحده توسط بریکس قدردانی می‌کند.

وی افزود: این گروه اثرگذار از کشورها، به‌صراحت تأکید کرده‌اند که حملات عمدی به زیرساخت‌های غیرنظامی و تأسیسات هسته‌ای ایران، که تحت نظارت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار دارند، نقض حقوق بین‌الملل و هنجارهای بین‌المللی است.

عراقچی همچنین نوشت: اینجا در نشست سران بریکس در شهر ریودوژانیرو، جایی که نمایندگان کشورهایی گرد هم آمده‌اند که 40 درصد تولید ناخالص داخلی جهان و نزدیک به نیمی از جمعیت کره زمین را تشکیل می‌دهند، بیش از هر زمان دیگری آشکار شده است که تحولات عظیم و بنیادین اقتصادی و سیاسی در جهان ما در حال شکل‌گیری است.

وزیر امور خارجه ادامه داد: ایران این تحولات را به‌مثابه طلوع عصری نوین می‌داند و از حضور در این روند تاریخی استقبال کرده و خرسند است.

روز گذشته در نشست سران بریکس در برزیل بیانیه‌ای صادر شد و در آن تجاوزات آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران محکوم شد.

سران و مقامات کشورهای عضو گروه بریکس در بیانیه پایانی نشست خود در برزیل اعلام کردند: حملات نظامی به ایران و تأسیسات هسته‌ای آن را محکوم می‌کنیم و آن را نقض قوانین بین‌المللی قلمداد می‌کنیم.

در این بیانیه آمده است: بر ضرورت عقب‌نشینی کامل نظامیان اسرائیلی از نوار غزه تأکید می‌کنیم.

کد خبر: 1273273

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =