اولین رویداد اجرا و سخنوری استان اصفهان در دانشگاه آزاد خوراسگان برگزار شد

این جشنواره با هدف شناسایی استعدادهای نو، ارتقای مهارت‌های ارتباطی و گسترش فرهنگ گفت‌وگو و سخنوری در میان نسل جوان برگزار شد و با استقبال چشمگیر دانشجویان و دانش‌آموزان اصفهانی همراه بود.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از اصفهان؛ اولین رویداد اجرا و سخنوری ویژه دانشجویان و دانش‌آموزان استان اصفهان، با حضور جمعی از نخبگان، داوران برجسته و علاقه‌مندان به هنر سخنوری، به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) برگزار شد.

این جشنواره با هدف شناسایی استعدادهای نو، ارتقای مهارت‌های ارتباطی و گسترش فرهنگ گفت‌وگو و سخنوری در میان نسل جوان برگزار شد و با استقبال چشمگیر دانشجویان و دانش‌آموزان اصفهانی همراه بود.

در بخش دانشجویی، زهرا امینی، مبینا پورقاسم و فائره فروغی به ترتیب به عنوان نفرات اول تا سوم معرفی شدند. همچنین در بخش ویژه با محوریت شخصیت و اندیشه‌های استاد فرهیخته دکتر محمدمهدی طهرانچی، زهرا جانی قربان‌پوده عنوان برگزیده را کسب کرد. در بخش ویژه اصفهان نیز نازنین‌زهرا کاظمی به عنوان نفر برتر معرفی شد.

در حاشیه این رویداد، داوران جشنواره درباره کیفیت برگزاری و سطح آثار شرکت‌کنندگان دیدگاه‌های خود را بیان کردند.

علیرضا سعیدی، از داوران جشنواره، با ابراز خرسندی از سطح بالای رقابت‌ها گفت:«خوشبختانه لیگ بچه‌های اصفهان درخشید و بار دیگر ثابت شد که هنر نزد ایرانیان است و بس، اما نزد اصفهانیان است و بیشتر! شرکت‌کنندگان با عشق و اشتیاق آمده بودند تا خودشان را محک بزنند و این انگیزه ارزشمند است.»

محمدرضا کبیری، دیگر داور این رویداد، نیز با اشاره به اهمیت آموزش مهارت‌های کلامی اظهار کرد: «در این جشنواره شاهد حضور جوانانی با استعداد و انرژی بالا بودیم. هدف فقط پرورش مجریان حرفه‌ای نیست، بلکه تقویت توان سخنوری برای بهبود ارتباطات اجتماعی و فردی است.»

سهیل ساعتچیان، سومین داور جشنواره، نیز ضمن تقدیر از میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) گفت:«پشتیبانی دانشگاه باعث شد جشنواره نگاهی حرفه‌ای و تخصصی پیدا کند. سطح آثار آن‌قدر بالا بود که داوری تا ساعات پایانی روز ادامه داشت. حتی در بخش‌های طنز و استندآپ نیز استعدادهای درخشانی شناسایی شدند.»

این رویداد فرهنگی نشان داد که دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان همچنان در کنار فعالیت‌های علمی، نقش مؤثری در پرورش استعدادهای فرهنگی و هنری ایفا می‌کند و می‌تواند بستری پویا برای شکوفایی نسل جدید سخنوران ایرانی باشد.

خبرنگار: حدیث حاجیان

انتهای پیام./

کد خبر: 1283521

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =