سه کشته و ۱۱ مصدوم در تصادف نیسان و پرشیا در اتوبان کرج

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی تهران از وقوع سانحه شدید رانندگی در اتوبان کرج ـ آزادگان خبر داد و گفت: در این حادثه که بامداد امروز رخ داد، سه نفر جان خود را از دست دادند و ۱۱ نفر دیگر مصدوم شدند.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، جلال ملکی درباره جزئیات بیشتر این حادثه، اظهار کرد: ساعت ۱:۴۱ بامداد امروز (جمعه)، حادثه برخورد دو دستگاه خودرو در مسیر غرب به شرق اتوبان کرج، بعد از آزادگان، به سامانه ۱۲۵ سازمان آتش‌نشانی تهران اطلاع داده شد.

به گفته وی، بلافاصله دو ایستگاه آتش‌نشانی از دو مسیر مختلف به محل حادثه اعزام شدند.

ملکی ادامه داد: در محل مشاهده شد یک دستگاه نیسان و یک دستگاه پژو پرشیا با یکدیگر برخورد کرده‌اند. در قسمت عقب خودروی نیسان ۱۳ نفر و یک راننده حضور داشتند که در اثر شدت برخورد، تعدادی از سرنشینان از خودرو به بیرون پرتاب شده بودند.

وی افزود: در مجموع ۱۴ نفر به اورژانس تحویل داده شدند که متأسفانه مرگ سه نفر از آنان در محل توسط عوامل اورژانس تأیید شد. ۱۱ نفر دیگر نیز مصدوم و به مراکز درمانی منتقل شدند.

ملکی در پایان گفت: محل حادثه برای بررسی علت دقیق سانحه تحویل عوامل پلیس راهور شد و خودروهای آسیب‌دیده نیز به محل امن منتقل شدند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1285510

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =