میدری: کالابرگ سایر دهک‌ها تا هفته آینده پرداخت می‌شود

وزیر کار، رفاه و تعاون اجتماعی از ارائه کالابرگ به سایر دهک‌های مشمول تا هفته آینده خبر داد.

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز؛ حمد میدری در حاشیه جلسه امروز هیات دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره ارائه کالابرگ به دهک‌های مختلف اظهار کرد: سه دهک اول کالابرگ را دریافت کرده‌اند و از هفته آینده سایر دهک‌ها کالابرگ را دریافت خواهند کرد.

وی با یادآوری بازدید سال گذشته از ریل باس ورامین - تهران اظهار کرد: در بازدید سال گذشته از راه‌آهن ورامین - تهران یکی از مطالبات مردم افزایش ریل باس‌ها بود که روز جمعه یا شنبه دو ریل باس تعمیرشده به خط بازمی‌گردد تا مطالبه مردم در این زمینه پاسخی گرفته باشد.

وزیر کار همچنین اعلام کرد: مصوبه‌ای داشته‌ایم تا شرکت راه‌آهن رجا که از سال ۸۸ به سازمان تامین اجتماعی واگذار شده بود، عودت داده شود و به جایش سازمان تامین اجتماعی وارد پروژه‌های توسعه میادین گازی شود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1291002

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =