مردم در بزنگاه‌های سخت کنار هم می‌ایستند/ اغتشاشگران قدرت بسیج اجتماعی ندارند

معاون مراسم و امور استان‌های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، اجتماع سراسری مردم در محکومیت جنایت‌های عناصر تخریب‌گر و تروریست‌های مسلح را نشانه‌ی همبستگی اقشار گوناگون مردم دانست.

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایسکانیوز، تکثر سلیقه‌ها یا گلایه‌مندی از احوال اقتصادی کشور اگرچه مستمسکی شده تا عناصر سیاسی برانداز و دولت‌های ستیزه‌گر خارجی به هوای دست و پا کردن فرصتی برای میوه‌چینی بیفتند، خرد جمعی ایرانیان اما ترویج خشونت و هرج و مرج را برنمی‌تابد.

در ادامه گفتگوی ایسکانیوز با کمال خداداده معاون مراسم و امور استان‌های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی را بخوانید.

خداداده درباره اجتماع مردمی سراسری در محکومیت اقدامات عناصر تخریب‌گر و تروریست‌های مسلح وابسته به بیگانگان، گفت: در ساعت چهارده بعدازظهر امروز در میدان انقلاب، اجتماعی مردمی تشکیل می‌شود و اقشار گوناگون مردم جنایت‌های رخ داده از سوی جنایتکاران طی چند روز اخیر را محکوم خواهند کرد. گروه‌های تروریستی باید بدانند هیچ همراهی و حمایتی از سوی هیچ یک از اقشار اجتماعی ندارند.

وی با اشاره به اینکه احتمالا در تجمعات بعدی شاهد تشییع پیکر شماری از شهدای امنیت هم باشیم، اذعان کرد: اجتماع مردمی برای محکومیت جنایت‌های اغتشاشگران روز دوشنبه همزمان در سراسر کشور برگزار خواهد شد.

خداداده درخصوص حضور گسترده و همدلانه‌ی مردم در بزنگاه‌های حساس و حمایت همه‌جانبه‌ی آنها از ارزش‌های دینی و ملی گفت: انسجام اجتماعی همیشه در مقاطع سخت خود را نشان داده است. همواره زمانی که شرایطی دشواری برای کشور پیش آمده از جمله در زمان تجاوز نظامی بیگانگان یا اتفاقاتی نظیر آشوبگری و عملیات‌های تروریستی که در روزهای اخیر رخ داده، همه‌ی مردم ایران کنار هم و در یک صف واحد می‌ایستند. مردم ما با هر رنگ و لباس و سلیقه و دیدگاهی دربرابر چنین حوادثی کنار هم هستند.

وی خاطرنشان کرد: در کشور ما بدون شک دیدگاه‌های مختلفی وجود دارد و نمی‌توان منکر وجود اختلاف سلیقه میان گروه‌های گوناگون مردمی شد. اما عناصر آشوبگر و گروه‌های وابسته به بیگانگان باید بدانند آنها از جنس این مردم نیستند و بنابراین قدرت بسیج اجتماعی هم ندارند. این اغتشاشگران عده‌ای مزدور و زمین خورده هستند که افراد فریب خورده و کم شماری در دام آنها افتادند.

خداداده در واکنش به اینکه حضور اقشار مختلف مردم علی‌رغم نارضایتی‌هایشان از شرایط اقتصادی کشور چه پیامی برای دنیا دارد، گفت: تصور می‌کنم دوست و دشمن پیام حضور مردم در صحنه را دریافت خواهند کرد. دوستان و وفاداران به انقلاب و جبهه مقاومت از اینکه فرزندان انقلاب بر این توطئه‌ی جدید پیروز می‌شوند خوشحال خواهند شد. دشمنان هم بدون شک در محاسباتشان تغییراتی خواهند داد. چون احساس آنها این بود که با این برنامه‌ها می‌توانند در کشورمان شورش‌های خیابانی راه بیندازند.

وی اضافه کرد: آنها تصور می‌کردند می‌توانند در کشور ما ناامنی ایجاد کنند و دستگاه‌های انتظامی و امنیتی ما را از کار بیندازند اما خوشبختانه با حمایت‌های مردمی این نقشه‌ی دشمنان نقش بر آب شد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1293634

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =