حضور مردم در خیابان؛ نماد وحدت و تجدید عهد با ارزش‌های انقلابی است

مدرس دانشگاه گفت: حضور گسترده و خودجوش مردم در خیابان‌های سراسر کشور به نمادی جهانی از وحدت، مقاومت و هویت انقلابی تبدیل شده است.

علیرضا پودینه، مدرس دانشگاه، در گفت‌وگو با خبرنگار استانی ایسکانیوز، این حرکت عظیم مردمی را فراتر از یک تجمع ساده توصیف کرد و آن را ابزاری استراتژیک برای خنثی‌سازی توطئه‌های دشمنان دانست.

وی تأکید کرد: این حضور، تجلی عشق به میهن و وفاداری عمیق ملت ایران به آرمان‌های انقلاب است.

پودینه با اشاره به ماهیت چندبعدی این جنبش بیان داشت: این حضور مردمی، جامعه را به یک میدان زنده فرهنگی-اجتماعی-سیاسی تبدیل کرده است. در این فضا، هر فردی اعم از دانشجو، کارگر، معلم یا کشاورز، نقشی فعال و حیاتی در تداوم ارزش‌های انقلابی ایفا می‌کند.

وی افزود: دانشگاه‌ها در این میان به مدرسه‌هایی برای آگاهی‌بخشی و تبادل اندیشه تبدیل شده‌اند. دانشجویان و اساتید با گفت‌وگوهای اصول‌محور و تحلیل‌های دقیق سیاسی و فرهنگی، به عنوان پیشگامان انتقال ارزش‌های اسلامی و انقلابی، نقش کلیدی در شکل‌دهی به آینده جامعه دارند.

این مدرس دانشگاه خاطرنشان کرد: حضور در خیابان‌ها، نوعی تجدید عهد با ارزش‌های مشترک ملی است که نه‌تنها ارتباطات انسانی را تقویت می‌کند، بلکه حس مسئولیت‌پذیری و مشارکت را در تمام لایه‌های جامعه بیدار می‌سازد.

پودینه در پایان اظهار داشت: در حالی که دشمنان با استفاده از استراتژی‌های ترکیبی فضای مجازی، تفرقه‌افکنی و فشارهای اقتصادی به دنبال تضعیف روحیه ملی هستند، این حضور باشکوه مردم، پیامی قاطع درباره تاب‌آوری، وحدت و پایداری ارزش‌های اسلامی و انقلابی است. این صحنه‌ها هم یادآور تاریخ مبارزه و فداکاری و هم نوری از امید برای نسل های جوان است.

خبرنگار: مینا جهانتیغ

انتهای پیام/

کد مطلب: 1300503

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha