گفت‌وگو با معاونت جوانان جمعیت هلال احمر لرستان؛ از پویش ۷۸ تا حمایت‌های روانی در حوادث

سید عباس پورهاشمیان، معاون جوانان جمعیت هلال‌احمر استان لرستان در گفتگویی به تبیین نقش محوری جوانان در پویش‌های زیست‌محیطی و آمادگی این معاونت برای حضور در شرایط بحرانی و جنگی در قالب تیم‌های تخصصی امدادی و روانی پرداخت.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از لرستان، سید عباس پورهاشمیان، معاونت جوانان جمعیت هلال احمر استان لرستان، در گفتگویی به تبیین نقش کلیدی جوانان در دو جبهه «حفاظت از زیست‌بوم» و «امادگی دفاعی و امدادی» پرداخت.

وی با اشاره به جایگاه رفیع درختکاری در تعالیم اسلامی و فرهنگ اصیل ایرانی، از عزم جزم سازمان جوانان برای یک جهاد زیست‌محیطی خبر داد. وی اظهار داشت: درخت در ادیان مختلف و به‌ویژه دین مبین اسلام، نماد حیات و استواری است. بر همین اساس، سازمان جوانان هلال احمر با راه‌اندازی پویشی عظیم، هدف‌گذاری کاشت ۷ میلیون و ۸۰۰ هزار اصل نهال را دنبال می‌کند.

همچنین معاون جوانان هلال احمر لرستان با تاکید بر رویکرد مشارکتی در این طرح افزود:
ما در این مسیر، جهت پیشبرد هر چه بهتر این امر، از پتانسیل بی‌بدیل دانش‌آموزان، دانشجویان و اعضای بدنه جوانان هلال احمر استفاده کرده‌ایم.

در بخش دیگری از این گفتگو، جناب پورهاشمیان به نقش حیاتی این معاونت در شرایط جنگی و بحرانی اشاره کرد. وی با بازخوانی رشادت‌ها و وظایف تعریف شده در دوره بحران، خاطرنشان کرد:
در شرایط جنگی، مهم ترین فعالیت‌های ما بر پایه "امداد" و "پشتیبانی" بنا شده است. جوانان ما امروز تحت عنوان "امدادیار" شانه به شانه امدادگران باسابقه، در خط مقدم خدمت‌رسانی حضور دارند.

یکی از نقاط عطف سخنان معاونت جوانان هلال احمر استان، معرفی تیم‌های تخصصی «سحر» بود. جناب پورهاشمیان تصریح کرد: در تمام شهرستان‌های استان، تیم‌های سفیران حمایت‌های روانی (سحر) مستقر شده‌اند. وظیفه اصلی این تیم‌های تخصصی، حضور فوری در محل حوادث برای ارائه کمک‌های اولیه روان‌شناختی و بازسازی روحیه آسیب‌دیدگان است.

خبرنگار: نگار حسینی
انتهای پیام./

کد مطلب: 1302819

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha