اقتدار دفاعی محصول تلاش نخبگان علمی است

رئیس دانشگاه تهران با اشاره به حضور مستمر دانشجویان در این دانشگاه اظهار کرد: این تلاش‌ها در کنار مجاهدت‌های علمی استادان و نخبگان، بخشی از تاریخ پرافتخار دانشگاه تهران خواهد بود.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، محمدحسین امید رئیس دانشگاه تهران با تبریک روز معلم، از دانشجویان متدین و انقلابی این دانشگاه قدردانی کرد و گفت: دانشجویان دانشگاه تهران با محوریت بسیج دانشجویی و همراهی بسیج اساتید بیش از ۶۰ شب است که در این مکان حضور دارند و در سرما و گرما این میدان را حفظ کرده‌اند؛ اقدامی که در تاریخ دانشگاه ماندگار خواهد شد.

وی افزود: این حضور و ایثار دانشجویان یادآور رخدادهای مهم تاریخی دانشگاه از جمله حوادث ۱۶ آذر است که مسیر دانشگاه‌ها را تغییر داد و بدون تردید این تلاش‌ها نیز در تاریخ دانشگاه ثبت خواهد شد.

رئیس دانشگاه تهران با اشاره به شهدای دانشگاه گفت: دانشگاه تهران پنج استاد شهید دارد که از جمله آنها می‌توان به استاد شهید مرتضی مطهری، استاد شهید محمد مفتح و استاد شهید علی محمدی اشاره کرد. همچنین در جنگ اخیر نیز دو تن از استادان برجسته کشور، شهید دکتر علی لاریجانی و شهید سید کمال خرازی، به شهادت رسیدند که از نخبگان علمی و مورد اعتماد نظام و رهبر انقلاب بودند.

امید همچنین از شهادت پنج دانشجوی دانشگاه تهران در جنگ اخیر خبر داد و اظهار کرد: برخی از این دانشجویان در فعالیت‌های دفاعی کشور نقش برجسته‌ای داشتند و یاد و نام آنان برای همیشه در دانشگاه ماندگار خواهد بود.

وی در ادامه با اشاره به جایگاه علمی کشور گفت: جمهوری اسلامی ایران امروز در برخی حوزه‌های علم و فناوری از جمله نانوتکنولوژی و بیوتکنولوژی در میان کشورهای برتر جهان قرار دارد و رشد علمی کشور نیز در میان ۲۰ کشور برتر دنیاست.

رئیس دانشگاه تهران تأکید کرد: اگر امروز اقتدار علمی و فناوری کشور به‌وضوح دیده می‌شود، نتیجه حمایت‌های مستمر و قاطع رهبران انقلاب از دانشگاه‌ها و جامعه علمی است.

امید با اشاره به تجربه دوران دفاع مقدس افزود: امام خمینی (ره) در کنار تأکید بر حمایت از جبهه‌ها، همواره بر اهمیت دانشگاه‌ها و نقش آنها در پیشرفت کشور تأکید داشتند و این رویکرد در دوره رهبر معظم انقلاب نیز ادامه یافته است.

وی خاطرنشان کرد: اقتدار دفاعی و فناوری که امروز در کشور مشاهده می‌شود، محصول تلاش دانشگاه‌ها، استادان و نخبگان علمی است و بخش مهمی از توانمندی‌های دفاعی کشور از دل همین پیشرفت‌های علمی شکل گرفته است.

رئیس دانشگاه تهران در پایان گفت: در جنگ‌های اخیر منطقه نیز شاهد بودیم که کشور توانست در شرایطی نابرابر و در برابر فناوری‌های پیشرفته دشمن ایستادگی کند و این امر بدون تکیه بر ظرفیت‌های علمی و دانشگاهی ممکن نبود.

انتهای پیام/

کد مطلب: 1304512

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha