دستگیر ۲ اوباش سابقه‌دار تهران در بازار میوه‌ و تره‌بار

دو اوباش سابقه‌دار تهران با عملیات پلیس در جنوب پایتخت دستگیر شدند.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، در پی وقوع نزاع و شرارت در حومه تهران، عاملان اصلی که از اوباش سابقه‌دار بودند، برای فرار از قانون در بازار مرکزی میوه و تره‌بار تهران مخفی شدند. این موضوع در پی دریافت گزارشی و با صدور حکم قضایی، به تیم عملیات پایگاه دهم پلیس اطلاعات ارجاع شد.

بر اساس این گزارش، مأموران با انجام اقدامات اطلاعاتی و رصدهای میدانی، هویت عاملان اصلی این ناامنی را شناسایی کردند. پس از چند روز کار شبانه‌روزی و ردزنی دقیق، مخفیگاه متهمان در بازار مرکزی میوه و تره‌بار تهران شناسایی شد.

در نهایت، طی عملیاتی غافلگیرانه و ضربتی، متهمان که با رفتارهای هنجارشکنانه موجب سلب آسایش عمومی شده بودند، دستگیر و به مقر انتظامی منتقل شدند. در بازرسی از مخفیگاه آنان نیز ۲ قبضه سلاح سرد از نوع قمه و چاقو کشف و ضبط شد.

بررسی‌ها نشان داد متهمان پس از ارتکاب شرارت، با هماهنگی یکی از دوستان خود در بازار مرکزی میوه و تره‌بار مخفی شده بودند تا با گذشت زمان و تصور عدم پیگیری مأموران، به محل زندگی خود بازگردند.

بر اساس اعلام پلیس، متهمان پس از تشکیل پرونده مقدماتی و مواجهه حضوری با شکات، برای طی مراحل قانونی در اختیار مراجع قضایی قرار گرفتند.

پلیس اطلاعات در پایان این عملیات، ضمن هشدار به شهروندان و متصدیان واحدهای صنفی تأکید کرد: هرگونه همکاری برای فراهم‌سازی محل اختفا و پناه دادن به عناصر متواری و مخلان نظم و امنیت عمومی، جرم محسوب می‌شود و با برخورد قانونی بدون اغماض مواجه خواهد شد.

انتهای پیام/

کد مطلب: 1307011

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha