آموزش شیرینی پزی
-
آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه حلوای سویق
حلوای سویق یکی از مقوی ترین حلواهای مناسب کودکان است.
-
آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه ژله بریلو
ژله بریلو، از ژله های مناسب برای کاور کیک و شیرینی و دسر می باشد که با 3 روش پخت آن آشنا می شوید.
-
آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه شیرینی نسکافه و گردو
در این مقاله قصد داریم یک شیرینی خوش طعم و کم شیرین نوروزی را به شما آموزش دهیم.
-
آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه گاناش شکلاتی
گاناش شکلاتی با افزودن خامه گرم به شکلات خرد شده و سپس مخلوط کردن آن با هم درست می شود تا کاملاً یکدست شود. می توانید مقادیر شکلات و خامه را خودتان انتخاب کنید تا به روش های مختلف از آن استفاده کنید.
-
آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه پیشمه ترکمنی
پیشمه ترکمنی یک شیرینی ساده سنتی و خوشمزه است که به سرعت آماده می شود ، پیشمه را مانند دونات در روغن سرخ می کنند و سپس رویش پودر قند می پاشند.
-
آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه کیک نسکافه کنجدی
در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه کیک نسکافه کنجدی آشنا کنیم.
-
آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه کراکر کنجدی
در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه کراکر کنجدی آشنا کنیم.
-
آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه سوهان کنجدی
در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه سوهان کنجدی آشنا کنیم.
-
آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه مافین میوه ای
مافین میوه ای فاقد کره بوده و فقط کمی روغن ذرت در آن ها به کار رفته، با موز، پرتقال و زردآلو مزه دار شده اند تا هر لقمه از آن ها به طرز لذت بخشی خوش طعم گردد.
-
آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه اسنک شکلات تلخ
شکلات تلخ یکی از خوش طعم ترین انواع شکلات است که طرفداران بسیاری دارد. با دستور زیر به راحتی می توانید یک دسر عالی و خوش طعم با شکلات تلخ درست کنید.
-
آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه کلوچه قیصی
این کلوچه خوشمزه را برای دورهمی های بهاری تهیه کنید و از آن لذت ببرید.
-
آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه کیک لامینگتون
در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه کیک لامینگتون آشنا کنیم.
-
آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه کراسان فندق
در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه کراسان فندق آشنا کنیم.
-
آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه کیک شکلاتی زردآلو
در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه کیک شکلاتی زردآلو آشنا کنیم.
-
آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه شیرینی ماکارون فرانسوی
ماکارون یک شیرینی نرم و پفکی خوشمزه فرانسوی است که بر پایه مرنگ و همراه با پودر بادام تهیه میشود.
-
آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه مرمکه حلوای گردو
مرمکه یکی از حلواهای خوشمزه خطه ی شمال کشورمان است که بسیار مقوی است و بیشتر در ماه رمضان پخته می شود.
-
آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه رشته خوشکار، شیرینی گیلانی
در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه رشته خوشکار، شیرینی گیلانی آشنا کنیم.
-
آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه کیک براونی
در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه کیک براونی آشنا کنیم.
-
آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه کیک کرامبل سیب
در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه کیک کرامبل سیب آشنا کنیم.
-
آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه شکلات مارسیپانی
بعضی اوقات با سه یا چهار چیز ساده و خوشمزه می توانیم اثری خارق العاده برجای بگذاریم! مثلا در همین مطلب به شکلات تلخ و خمیر پارمیزان نیاز داریم و می خواهیم این دو را به یک چیز خوشمزه تر تبدیل کنیم.
-
آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه تیرامیسو بدون تخم مرغ
در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه تیرامیسو بدون تخم مرغ آشنا کنیم.
-
آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه باسلوق سنتی ساوه
باسلوق سنتی ساوه شیرینی اصیل خوشمزه ایرانی است که با مغز گردو ، شیره انگور و آرد تهیه میشود و میتوانید به همراه چای نوش جان نمایید.
-
آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه پای مرنگ لیمویی تک نفره
شیرینی پای مرنگ لیمویی با بستنی بسیار خوشمزه است و به صورت ساندویچی سرو می شود. این شیرینی خوشمزه مناسب روزهای گرم سال است.
-
آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه بامیه دارچینی ترکی
بامیه دارچینی ترکی یک بامیه خوشمزه و متفاوت از بامیه هایی که تا حالا خوردید.
-
آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه کیک خیس کاراملی
در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه کیک خیس کاراملی آشنا کنیم.
-
آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه حلیم بادمجان
حلیم بادمجان یکی از غذاهای سنتی اصفهان است که به شیوه های متفاوت پخته می شود.
-
آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه حلوا ساگو
حلوا ساگو (ساگه) مخصوص مناطق جنوبی کشور است.
-
آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه اسنک شکلات تلخ
با دستور زیر به راحتی می توانید یک دسر عالی و خوش طعم با شکلات تلخ درست کنید.
-
آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه بروله موز و برنج
پودینگ برنج خیلی شکیل است و به همراه پره های پرتقال و سیب رنده شده بسیار لذیذ می شود. بروله (که به معنی سوخته است و اشاره به رویه برشته دسر دارد) را سرد با شکلات رنده شده و گردوهای خرد شده مخلوط نموده و سرو نمایید.
-
آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه کنجد عسلی
در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه کنجد عسلی آشنا کنیم.