آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه کراکر کنجدی

در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه کراکر کنجدی آشنا کنیم.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه کراکر کنجدی آشنا کنیم.

مواد لازم برای کراکر کنجدی :

کره ی نرم شده       125 گرم
 روغن مایع      نصف فنجان
 آب     نصف فنجان
 زرده ی تخم مرغ (سفیده برای رومال)     یک عدد
شکر     دو قاشق مرباخوری
نمک     1/5 قاشق مرباخوری
سرکه     1/5قاشق غذاخوری
بکینگ پودر     یک قاشق مربا خوری
پودر خشخاش و کنجد     نصف فنجان
* آرد     تقریبا 3/5 لیوان

* تقریبا 3/5 لیوان آرد با دقت بریزید

طرز تهیه کراکر کنجدی :

اول به غیر از آرد، بکینگ پودر و نمک، همه ی مواد را خوب هم بزنید و بعد مواد خشک را هم اضافه کنید و خمیر را ورز بدهید، وسط دو تا کاغذ روغنی به کلفتی یک سانتیمتر خمیر را باز کنید و به اندازه ی دلخواه برش بدهید و اول داخل سفیده ی تخم مرغ بعد در مخلوط خشخاش و کنجد بغلطانید و داخل سینی بچینید و داخل فر با 180 درجه بپزید.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

کد خبر: 1123575

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =